Proveri sa prodavcem da li je u pitanju njegova greška ili...
Fotografija ti je loša ali sat izgleda kao original. Ne može se biti siguran.Ako želiš odnesi ga kod majstora neka proveri da li je unautra 2719 modul (mehanizam).
Danas sam bio kod časovničara da utvrdim originalnost sata. On ga je samo vizuelno pogledao i rekao "Pa to je Casio" i vratio mi sat. Sa li može na osnovu vizuelnog pregelda sata da se utvrdi da li je original ili ne?
Da- ako je konkretni časovničar visoke reputacije i vrlo iskusan sa Casio satovima i ima mogućnost vizuelnog poređenja sa nesumnjivim originalom.
Ako je u pitanju seoski vrač onda se već mogu neke sumnje iskazati.Kako si ti opisao, meni to liči na ono neuko -''Ko će Casio kopirati?''
Dakle ako si sat nosio kod renomiranog časovničara-ok
Časovnkčar je lokalni ali cenjen s'tim što me nervira to kad ga pogleda kao preko volje. Videću kod još nekog časovničara da odem. Hvala na odgovorima.
Pozdrav svima. Merkam jedan polovan Casio sa kp-a pa bi mi pomoc dobro dosla. Naime u oglasu prodavac kaze da nema originalnu kutiju i da slike koje je postavio nisu slike sata vec da je skinuo sa neta a navodno je sat nov sa folijom star mesec dana. Previse razloga za sumnju a nov sat nije puno skuplji od ovog polovnog. https://www.kupujemprodajem.com/CASIO-MTP1314L8AV-odlican-izbor-45252400-oglas.htm
Mislim da si sam sebi odgovorio na pitanje. Ne znam kakav je prodavac i u to ne mogu da ulazim, ali čim je ono što kupuješ bar malo sumnjivo, najbezbednije je odustati od kupovine. Miran san i izgubljeni živci koštaju više od razlike u ceni.
Zatrazio sam od prodavca da postavi slike sata koji prodaje i on je to ucinio. Prve tri slike su sa interneta a ostale su njegove. Jel moze neka procena?
Fotografije koje je postavio su neupotrebljive jer se ne vide lepo ni slova na satu. Kod ovakvih stvari bitno je da se vidi svaki detalj, a rezolucija u kojoj su fotografije nije ni za poštansku marku. isti sat imaš da kupiš i u domaćoj prodavnici, legalno i sa garancijom: Casio MTP-1314L-8A
Gledam na kupujem prodajem Panerai AAA replike satova, i ne verujem da su cene od 200 do 350€ ! Sa takvom suludom cenom imaju li ti satovi neki kvalitet, ludo bi bilo da nemaju ? Još mi je neverovatnije da to neko uopšte i kupuje!? :huh:
Original skeleton Navitimer Shanghai edition ltd. Lako prepoznatljiv po vrhunski uradjenom mehanizmu i sto je jako rijetko ekoloskom pristupu izradi jerbo se radi od recikliranih gusanih peci.
Vidio sam da se prodaju po 7-8 tisuca ... Ako primas novce od monopoly.
Ne da je fejk nego ga baci u glavu onom koji ti ga je dao. Bolje da ti je platio pivo..
"Breitling has only produced one watch with an open-heart and that is the Breitling for Bentley Mulliner and it is worth… a lot! There are only around 25 of these Breitling for Bentley Mulliner watches produced each year and each one is custom made. If someone is selling a Breitling watch with a visible escapement, chances are the Breitling is a fake".