krstin New member Aug 21, 2012 #1 Zanimljiv tekst sa dobrim savetima: Timekeeping: How to Take Better Watch Photos | Gear Patrol
sima hrabri Moderator Aug 21, 2012 #2 kad pokusam da otvorim sajt, avg ne dozvoljava i izbacuje sledecu poruku: zna li neko sta je u pitanju, je li neka lazna uzbuna ili ima razloga da se sajt izbegava?
kad pokusam da otvorim sajt, avg ne dozvoljava i izbacuje sledecu poruku: zna li neko sta je u pitanju, je li neka lazna uzbuna ili ima razloga da se sajt izbegava?
Prolaznik New member Aug 21, 2012 #3 najverovatnije false alert, AVG je poznat po tome kao i Avast... Kaspersky mi nista ne prijavljuje
DrAgod New member Aug 21, 2012 #4 Mac prolazi bez uzbune... verovatno je false... avast mi ništa nije prijavio na PC...
sima hrabri Moderator Aug 21, 2012 #6 ok, tnx, onda je verovatno bezbedno. ovo je prvi put da mi se avg oglasio u vezi s nekim sajtom, pa rek'o da pitam ipak.
ok, tnx, onda je verovatno bezbedno. ovo je prvi put da mi se avg oglasio u vezi s nekim sajtom, pa rek'o da pitam ipak.
sima hrabri Moderator Aug 21, 2012 #7 interesantno, sad mi je otvorio bez problema... prokleta tehnologija, nikad ne znas sta se desava...