K kengur New member Aug 16, 2016 #121 Stigla jos jedna Tuna,limitirana na 700 primeraka sa Cerment spoljnim kucistem. Sent from my iPhone using Tapatalk
Stigla jos jedna Tuna,limitirana na 700 primeraka sa Cerment spoljnim kucistem. Sent from my iPhone using Tapatalk
nele New member Oct 11, 2016 #125 Kada prolaziš mojom ulicom, možda ti neki satić ispadne ? odlični su seiko samuraji :congrats:
K kengur New member Oct 29, 2016 #126 nele said: Kada prolaziš mojom ulicom, možda ti neki satić ispadne ? odlični su seiko samuraji :congrats: Click to expand... Kod mene na gajbi iskacu iz frizidera,haha Sent from my iPhone using Tapatalk
nele said: Kada prolaziš mojom ulicom, možda ti neki satić ispadne ? odlični su seiko samuraji :congrats: Click to expand... Kod mene na gajbi iskacu iz frizidera,haha Sent from my iPhone using Tapatalk
М Милан Милановић Banned Jun 3, 2017 #131 Uh GS kakvo je to savršenstvo, kengure, možeš dati neko poređenje sa drugim satovima koje imaš, IWC ili Rolex kad je kvalitet obrade u pitanju, detalja, obrade mehanizma, dakle sve, kazaljke, cifer, kopča, krunica sa kim zapravo od švajcaraca vredi porediti GS
Uh GS kakvo je to savršenstvo, kengure, možeš dati neko poređenje sa drugim satovima koje imaš, IWC ili Rolex kad je kvalitet obrade u pitanju, detalja, obrade mehanizma, dakle sve, kazaljke, cifer, kopča, krunica sa kim zapravo od švajcaraca vredi porediti GS
K kengur New member Jun 3, 2017 #132 Nema poredjenja u kategoriji do $10 000. Sent from my iPhone using Tapatalk
srdjanr Active member Jun 3, 2017 #134 Kengure, čestitke i od mene. GS je . Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
milan zmaj New member Jun 4, 2017 #135 Pa nama ti i nema..i bratic op.....GS....cestitam ti!!! Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
K kengur New member Jun 5, 2017 #136 milan zmaj said: Pa nama ti i nema..i bratic op.....GS....cestitam ti!!! Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока Click to expand... Haha.Lenj sam da postiram na ovim stranicama Sent from my iPhone using Tapatalk
milan zmaj said: Pa nama ti i nema..i bratic op.....GS....cestitam ti!!! Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока Click to expand... Haha.Lenj sam da postiram na ovim stranicama Sent from my iPhone using Tapatalk