Koje su vaše priče – koji model je u pitanju, kako ste ga našli i zašto smatrate da je to bio najbolji ulov? Da li biste ga danas opet kupili po istoj ceni ili je to bila prilika koja se dešava jednom?
Ne mislim nužno na najskuplji sat koji imate, niti na onaj koji je “najbolji” po specifikacijama. Više me zanima onaj primerak za koji danas kažete: ovo sam baš dobro prošao.
Da li je to bio:
Kod mene je lično najbolji osećaj kad naleti nešto što sam dugo jurio, a ispadne i cena razumna. Nije čak ni poenta u zaradi ili “flipovanju”, nego u onom momentu kad znaš da si napravio pametan potez (dobar odnos cene, stanja i onoga što sat nudi).
Ne mislim nužno na najskuplji sat koji imate, niti na onaj koji je “najbolji” po specifikacijama. Više me zanima onaj primerak za koji danas kažete: ovo sam baš dobro prošao.
Da li je to bio:
- sat kupljen daleko ispod tržišne cene
- model koji je kasnije ozbiljno poskupeo
- neočekivan ulov sa oglasa ili buvljaka
- sat koji ste platili korektno, ali je kvalitetom debelo nadmašio očekivanja
Kod mene je lično najbolji osećaj kad naleti nešto što sam dugo jurio, a ispadne i cena razumna. Nije čak ni poenta u zaradi ili “flipovanju”, nego u onom momentu kad znaš da si napravio pametan potez (dobar odnos cene, stanja i onoga što sat nudi).