Koje automobile voze ljubitelji satova ?

Ja se divim svim pionirima. I onim automobilistickim, i pionirima avijacije, istrazivacima... Kad pogledamo danas čime su oni ostvarivali rekorde, u čemu su osvajali najviše vrhove, dostizali polove, ispitivali dubine i širine okeana - to je naprosto F.A.N.T.A.S.T.I.C.N.O!!! Gajim veliko poštovanje za sva njihova dostignuća i napore. Poštujem i sve one koji nisu uspeli, ali su pokušavali, one koji su i živote dali... I danas su ispitivanja granica skopčana sa ogromnim rizicima, ali verujem da se jedino buduće istraživanje kosmosa može meriti sa tim prvim rekorderima i otkrićima....

Odnosi se na tvoju prvu rečenicu. Izvučenu iz konteksta. Zahvaljujem što se meni diviš. ha, ha, ha

79. Možda je onda bilo i posle... Bilo krajem prošlog veka, ko će se baš tačno setiti :-D
@nokru: jasno, jasno :-)

Bilo je, kako nije... ja sam 81. godiste, i dugo sam nesto bio ubijedjen da sam ja ta zadnja "zaklinjem se da cu marljivo uciti i raditi i biti dobar drug" generacija, a evo ispade da su i ovi rodjeni 82. spodbili koju kapicu i maramicu... : ))

Da, 2003., restiling, 2.0, 150 KS. Nečipovan, zasad.
Baš fino ide...

Ima još dve slike na 34. strani...

Last edited:
Eh, meni ovi iz Googlea nisu snimili automobil. K'o za baksuz, video sam ih kako se voze u blizini, ali sam tada morao da odem kolima. Grrrr :banghead:

Škoda Fabia 1.2 TSI 105ks, 11.2010. Trenutna km 78000. Mk.1 RS 16" + Eibach Pro Kit -30/30mm, LED DRL, mat beli krov.

:w00t:

Back