don Alberto
Well-known member
Verovatno sledeći auto Mercedes maybach
jpeg uploading site

alien location fallout new vegas

photo upload online
jpeg uploading site

photo upload online
jpeg uploading site

photo upload onlineGde nestadoše oni dobri, stari dani Steinhart-a. Mislim, niko ne može ništa loše da prigovori izboru, ali voziti Maybach u Srbiji mi je ko otići na buvljak sa Patekom na ruci. U svakom slučaju ako ga pazariš može jedno okupljanje za ljubitelje satova na zadnjim sedištima MaybachaVerovatno sledeći auto Mercedes maybach
jpeg uploading site
photo upload online
. Tolarbo može poneti neki Rolex da budemo na visini , Zagor i Taunus vintage, Duka diver ali micros, Sdbiba znamo šta će doneti naravno, Hailfish može neku priču o razvoju Maybacha, trebaće nam i doktor ako prepijemo npr Dušan, Sky da Rusi ne budu uvređeni što nisi Nivu pazario a Neša može da kontroliše da sve prođe u redu i da ne napravimo neko njesra. Ja ću iz gepeka Erdingera da dodajem i da služim, a prednji red neka bude za sve koje nisam spomenuo. E to bi bilo okupljanje... Gde nestadoše oni dobri, stari dani Steinhart-a. Mislim, niko ne može ništa loše da prigovori izboru, ali voziti Maybach u Srbiji mi je ko otići na buvljak sa Patekom na ruci. U svakom slučaju ako ga pazariš može jedno okupljanje za ljubitelje satova na zadnjim sedištima Maybacha. Tolarbo može poneti neki Rolex da budemo na visini , Zagor i Taunus vintage, Duka diver ali micros, Sdbiba znamo šta će doneti naravno, Hailfish može neku priču o razvoju Maybacha, trebaće nam i doktor ako prepijemo npr Dušan, Sky da Rusi ne budu uvređeni što nisi Nivu pazario a Neša može da kontroliše da sve prođe u redu i da ne napravimo neko njesra. Ja ću iz gepeka Erdingera da dodajem i da služim, a prednji red neka bude za sve koje nisam spomenuo. E to bi bilo okupljanje...
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Pravi odgovor da zapuši usta nevernom Tomi
Koji???