Koje automobile voze ljubitelji satova ?

Ja se spremam još ovaj vikend za Kop. Nadam se da će mi trebati zimske gume. Posle toga može zamena

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Nadam se da ces lepo da se iskijas..i ja sam hteo da probam quattro ali zakasnio

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

Već pune dvije godine....
40a7766cd54a9e12f70dc2714b522a0f.jpg
533756b805dd6f254e2032f172a4abf8.jpg
7ed7936d7218565f7a575e72b43109b6.jpg

Crvena boja je najgora autoboja, strada najbrže od sunca i ljušti se, stvar je do nepostojanog pigmenta. U firmi imamo crvenog Mercedesa i Reno Megan, kod oba se guli farba, to nije slučaj sa bilo kojim drugim autom.
Ne znam kakva je situacija sa Mazdinim crvenom, oni tvrde da je kvalitetna farba.
Zato bi ja crvene automobile zaobišao u širokom luku.

Послато са SM-G960F помоћу Тапатока

Da, crvena je izgleda najnepostojanija moguća boja.
Ali kod ove Alfe je izgleda bilo naknadno farbana hauba i taj blatobran, pa su ”popustili”.
Sad će trajati do prodaje, što u mom slučaju znači moguće već dogodine...

Malo vam da se nadmećete u skupoći satova, pa ajd da vidimo šta ko vozi...šta je sledeće??.. Kakve partnere i eventualne ,,sa strane,, imaju ljubitelji satova...ili...,,gde žive ljubitelji satova???...

Послато са SM-J730F помоћу Тапатока

Ko se sa kim nadmeće?
Kad se postave pitanja koja nisu u vezi ša satovima, npr. Šta voze ili šta piju, ili slično...to onda prelazi u nadmetanje...na stranu što je cijeli život postao nadmetanje, ajmo sad..,,koji smatr tv imaju ljubitelji satova,,..

Malo vam da se nadmećete u skupoći satova, pa ajd da vidimo šta ko vozi...šta je sledeće??.. Kakve partnere i eventualne ,,sa strane,, imaju ljubitelji satova...ili...,,gde žive ljubitelji satova???...

Otidi na Hrvatski forum. Da vidis kako je tamo. Psihijatrija level pro :)

Mislim da si u zabludi po tom pitanju a vezano za doživljaj postova na ovom forumu od strane članova.

Motivacija onoga ko nešto predstavlja je pretpostavljeno pozitivna a realno nebitna.

Predznak percepcije (pozitivan ili negativan) viđenog od strane ostalih članova je ličan i zavisi od godina ,obrozovanja i onoga -kakvim te je čovekom život napravio.

Ne vidimo svi isto u istom.

Žao mi je što ti tako vidiš stvari.

Ja to skoro nijednom nisam osetio na ovom Forumu a svakako ne u postovima redovnih članova.

Last edited:
Kad se postave pitanja koja nisu u vezi ša satovima, npr. Šta voze ili šta piju, ili slično...to onda prelazi u nadmetanje...na stranu što je cijeli život postao nadmetanje, ajmo sad..,,koji smatr tv imaju ljubitelji satova,,..

Mislim da su ovakve teme čak vrlo korisne i edukativne.
Ima ih više, voleo bih da su i mnogo više zastupljene nego što jesu. Kada je reč o ljubiteljima satova, stekao sam utisak da tu ima jako puno finog i kulturnog sveta i zato i njihovo mišljenje ima "težinu".
Ovde sam npr. video zanimljive predloge za olovke, upaljače, pribor za brijanje, bicikle i sl., pa i knjige, i kada bih se odlučivao da nabavim nešto od toga značilo bi mi da se konsultujem sa nekim od poznavalaca, Zato i napominjem da ovakve teme smatram korisnim i nisam primetio da je neko upotrebljavao forumski prostor kako bi se hvalisao.

Upoznao sam lično dosta veoma aktivnih i zaslužnih članova foruma i uverio sam se da su njima satovi zaista hobi i pasija i da njihovi postovi nisu postavljeni da bi impresionirali druge, nego su često veoma korisni i poučni. Zbog toga se i radujem kad ovde otkrijem neko zanimljivo piće (iako ne pijem), olovku, pribor, novčanik i sl.

Back