Koje automobile voze ljubitelji satova ?

Ja volim moto i auto industriju, to mi je sporedna stvar br.1 u životu i glavni hobi, i zanimacija, a godinama sam vozio i šampionat države kako u moto tako i u auto trkama pa svaki slobodan dinar prvo bacim na motore i automobile a onda šta ostane za satove... :)

Sada se zanimam oko maaatorog V8, al' je bar kvalitet na nivou mnogo većem od ovog danas:

Attachments

• IMG_20260205_144004.jpg
    IMG_20260205_144004.jpg
    83.4 KB · Views: 20
  • IMG_20260403_205759.jpg
    IMG_20260403_205759.jpg
    897.8 KB · Views: 21
Ja volim moto i auto industriju, to mi je sporedna stvar br.1 u životu i glavni hobi, i zanimacija, a godinama sam vozio i šampionat države kako u moto tako i u auto trkama pa svaki slobodan dinar prvo bacim na motore i automobile a onda šta ostane za satove... :)

Sada se zanimam oko maaatorog V8, al' je bar kvalitet na nivou mnogo većem od ovog danas:
Uf i ja sam gledao tri komada ali turbo i nisam ga uzeo na kraju za kolekciju, nije mi nikako legao. Kvalitet mnogo bolji nego sledeća generacija koji je skoro pa krš živi.

Koje motore imaš i koja auta u kolekciji. Sad gledam Ducati da kupim monster ali to kao prvi motor nisam nikad vozio.

Jesi imao ili vozio mv agusta, i to isto gledam, brutale model, pa me zanima kvalitet i obrada.

Nikako ne mogu japance niti me zanimaju.

Gesendet von meinem SM-A556B mit Tapatalk

Back