Koje automobile voze ljubitelji satova ?

Imao sam BMW 750il E32, 318 is E36 i 325i E30. Najviše sam od njih voleo E30 kockicu. Najbolji zvuk ikada. Išao ko mutav. Do treće brzine nije mogao da uhvati asfalt koliko je bio jak. Malo sam ga unapredio, ništa previše, jer sam sit budženja,pošto sam imao i legendarnu Lancia delta hf turbo integrale i svašta još zanimljivo. Kockici sam olakšao zamajac, stavio šper diferencijal 3:91,...i još neke sitnice. Imao sam i 3 Audi-ja i Alfa Romeo i 2 Renaulta i 2 Forda i Fiat i 2 Opela,... na svašta,ali sam konačno u 55-oj godini počeo drugačije da gledam na automobile. Nikad nije kasno.😂

f534f29b744cbae798b35c865f8a0246.jpg

Moj ljubimac zimus

Sent from my iPhone using Tapatalk

Imao sam BMW 750il E32, 318 is E36 i 325i E30. Najviše sam od njih voleo E30 kockicu. Najbolji zvuk ikada. Išao ko mutav. Do treće brzine nije mogao da uhvati asfalt koliko je bio jak. Malo sam ga unapredio, ništa previše, jer sam sit budženja,pošto sam imao i legendarnu Lancia delta hf turbo integrale i svašta još zanimljivo. Kockici sam olakšao zamajac, stavio šper diferencijal 3:91,...i još neke sitnice. Imao sam i 3 Audi-ja i Alfa Romeo i 2 Renaulta i 2 Forda i Fiat i 2 Opela,... na svašta,ali sam konačno u 55-oj godini počeo drugačije da gledam na automobile. Nikad nije kasno.
Bre ti sve što si imao bilo vrhunsko. Daj malo za 750iL iskustvo piši kakav ti je taj auto i zanima me jesi imao alfe sa Busso motorima, to me vuče opasno da kupim ali ne nalazi se ništa od svega toga lako više.

Gesendet von meinem SM-A556B mit Tapatalk

BMW 750 il je bio lađa. Bukvalno je bio kao nov. Na autoputu pliva, ne osetiš brzinu ni rupe na putu.Jedino je bio malo problem kad uletiš u gradsku gužvu.😁
Alfa je bila 147 2.0 16v twin spark.Vrtela se lepo u obrtaje.Kočila je najbolje od svih kola, koja sam imao. Stavio sam joj Brembo diskove i Speedan ( ne znam kako se tačno piše to ime) pločice. Zakucavala je u mestu.

Nova S klasa. 🤣

Nije s,nego c.Izvinjavam se. Svejedno i dalje je :sick:

Attachments

• 229787_electric-mercedes-benz-c-class-interior-1_f.webp
    229787_electric-mercedes-benz-c-class-interior-1_f.webp
    100.7 KB · Views: 7
Nema potrebe za dizanjem tenzije. Ionako je glavni dizajner Škode prešao u BMW. Ponudili mu bolje uslove. A poslednjih par godina vidi se da je i crteže poneo iz Škode.

Послато са SM-S926B помоћу Тапатока

"Nema potrebe za dizanjem tenzije." Digne tenziju.

:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Oblžavam ove “stilske” fotke! Oduševljavate me! 👍🔥
(Mislim na ovaj zavejani Volvo)

Back