Koje automobile voze ljubitelji satova ?

Evo ja mislim da nema coveka ko se ne bi slozio da bi se ova dva lepa predmeta slagala makar po boji uhhh kao dete kad mu rastu zubicu ja vi ovaj stavio u usta i glodao...
2011-10-05 07.42.04 (1024x768).jpgFord-Mustang-GT-R-Modification.jpg
i isti mehanizam ih pokrece...s tim sto ovaj prvi bez nosenja stane za dva dana,a ovaj drugi bez stajanja stane za jedan dan...

ma moze Vukas poceo sam da se lozim na starije...imaju onaj zvuk a i treba im vremena da se malo zagreju...a masina dobra izdrzljiva... :))))))))

Da, da. Stara škola, il vecchio tempo, može da sastavi milionče kilometara, samo mu menjaj ulje. Aurelio Lampredi napravio mašinu za sva vremena.

Last edited:
Hvala, jeste. Ne bi ga dao za 100 Seika... možda za 150 :). Još da obnovim štek da se glacne, pa na proleće registracija. Eeee, pusti snovi.

vidi oni sa ovim starudijama a ja se lozim na one gore ej bre malo stariji....pustite me da uzivam u zuto crnoj kombinciji

Ja nemam novitet u kutiji,ali evo jedan iz garaze...doduse,ni garazu nemam,al sa mesta na kome samo sto je nisam napravio,i tako vec 10 god...moja prinova

161120112.jpg

A,kod vas ladno....al' standard! :P
Čestitam,druže.
Dugo da ga voziš i prodaš za iste pare.

Ne zna delija sta je Golija :laugh: Hvala druze. Jedva cekam da padne sneg,pa sto bi Sekula u "Trecoj sreci" rekao: "Da vidis ti mojega karavana" :lol:

Evo i ja da predstavim moga ata....Dobro me služi, ne žalim se.

Attachments

• 005zli.jpg
    005zli.jpg
    131.1 KB · Views: 132
  • 007oa.jpg
    007oa.jpg
    114.8 KB · Views: 141
haha ja gledam da prodam moju mazdu 3 i da dam i zenith i iwc za neki bolji...samo nikako da se nakanim da nadjem nekako formulu za takav oglas da mi se ne nadje ovde kao ludi oglas :))))

40082586.jpg

Last edited:
^
To je jače od mene.
:dontknow:

Ili, kako pesnik kaže :

Zeleno, volim te zeleno.
Zelen-grane. Zelen-vetar
Košutnjakom POLO jezdi...:D

Back