Koje automobile voze ljubitelji satova ?

^
Kako nema ?
Planiram da ovo bude moj sledeći automobil.
TRC5177.jpg

Jedino što ne znam kako ću ga pronaći kada se stopi sa prirodom :P.

Ti ga vozi samo u jesen,kada je priroda zuta :laugh:. A,za leto mu ugradis daljinsko zakljucavanje,pa ga trazis pomocu zuvcnih signala... "klik-klik" :laugh:

Da se odmah razumemo ovo čudo na točkovima nije moje vlasništvo :) ali sam siguran da njegov vlasnik ima i kolekciju satova pa verovatno može da se nađe ovde.
Dakle u pitanju je Superbus, koji je stigao u Dubaji i koji će saobraćati na relaciji Dubaji - Abu Dabi prosečnom brzinom od 250 km na sat.
Par sličica:

1a.jpg1b.jpg1c.jpg1d.jpg1e.jpg1f.jpg

Motor: električni motor koji pokreću "lithium polymer battery pack" koje se pune i pri kočenju
Radijus: kretanja 210 km
Krstareća brzina: 250 km/h (155 mph)
Dužina: 15 m (49,21 ft)
Širina: 2,55 m (8,20 ft)
Visina: 1,65 m (5,41 ft)
Ukupna nosivost: 9500 kg
Raspodela težine: 34:66
Od opreme (između ostalog) poseduje: navigacioni sistem,sistem za detekciju prepreka, autopilot, komunikacioni sistem, vazdušne jastuke, TV , Internet ...
Proizvođač ovog čuda: meni nepoznat

[TABLE="class: yiv1601560327MsoNormalTable"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Ti ga vozi samo u jesen,kada je priroda zuta :laugh:. A,za leto mu ugradis daljinsko zakljucavanje,pa ga trazis pomocu zuvcnih signala... "klik-klik" :laugh:

Ostajem verna ekologiji do kraja;), evo i jesenjeg modela koji ću voziti leti, u jesen vozim letnji, a zimi oba dolaze u obzir :laugh:.

jesen.jpg

Da se odmah razumemo ovo čudo na točkovima nije moje vlasništvo :) ali sam siguran da njegov vlasnik ima i kolekciju satova pa verovatno može da se nađe ovde.
Dakle u pitanju je Superbus, koji je stigao u Dubaji i koji će saobraćati na relaciji Dubaji - Abu Dabi prosečnom brzinom od 250 km na sat....
Svaca cast za ovo, nisam znao da ovako nesto postoji. Jedino sto mi smeta je sto voznja najduze moze da traje 50 min. sa jednim punjenjem :(

Ljubiteljima zeleniša preporučujem:

Ja ću ipak ostati politički nekorektan:

View attachment 13472
Heheh, ko razume shvatice. ;)

Preciznije, ekološki nekorektan. Što danas ima i političku konotaciju, šta ćete - takva su vremena.

Za one koji su vozili, voze ili će voziti ovaj interesantan auto, i za one koji vole van drumsku vožnju i prirodu:

Last edited:
evo nesto vezano za automobile,samo mi nije jasno kako nisam tamo :)

[TABLE="class: uiGrid fbPhotoSnowboxInfo"]
[TR]
[TD="class: vTop fbPhotoUfiCol"]
400209_10150558376633355_15678718354_9286334_2096457938_n.jpg

A big day for Aston Martin as we begin one of our most exciting events - Aston Martin On Ice 2012! Taking place over the next two weeks in the exclusive resort of St Moritz, 'Aston Martin On Ice' gives our guests the chance to experience incredible ice-driving in a stunning location. With DBS, Rapide Virage, V12 Vantage and the rest of the sports-car model line-up available to drive we'll be getting some fantastic photography and film over the coming days.

We'll be posting photos throughout the event and will then be asking you to choose your favourite! The Aston Martin On Ice Facebook album can be found here: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150484981778355.385754.15678718354&type=3

For more information on this year's event visit: www.astonmartin.com/events

[/TD]
[TD="class: vTop fbPhotoDataCol"]

[/TD]
[TD="class: vTop fbPhotoAdsCol"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

evo nesto vezano za automobile,samo mi nije jasno kako nisam tamo :)

[TABLE="class: uiGrid fbPhotoSnowboxInfo"]
[TR]
[TD="class: vTop fbPhotoUfiCol"][/TD]
[TD="class: vTop fbPhotoDataCol"][/TD]
[TD="class: vTop fbPhotoAdsCol"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
hmmm, moraju cekati proljece dok se skroz ne otopi snijeg, zbog niskoprofilnih guma ne mogu mrdnuti sa ovog parkinga, prema tome....bolji je moj opel 97 godiste....svuda može! :) :)

kada bi vam neko poklonio 200 000e i rekao vam "ove pare moras da potrosis na jedan auto ili na jedan sat", na sta biste ih vi potrosili?
ja bih bio u jako velikoj dilemi, ali mislim da bi ipak kupio auto

Back