U osnovi je to 911 sa 4-vrata,tj produzena 911-a. Ja sam samo bio cinican,ironican,sarkastican. To ti je kao i sa Modelom Cayene...Videla zaba da se konj potkiva,pa hoce i ona. I onda naprave 911 za off-road. Dok su pravili sportske automobile,znalo se sta je Porshe,a sada su.....Pa ovo i nije 911, već je valjda Panamera, nema 911 sa četvoro vrata, Panamera je duža, meni prelep.
Uf,dje me nadje?Vozim GOLF 2,turbo dizel iz 1989g.jos uvek u dobrom stanju. Ali moj san i ono sto bih VOZIO je FORD MUSTANG FASTBACK sa kraja 60 tih. View attachment 38145 View attachment 38147 View attachment 38148
Well....ako ćemo tako u tako u osnovi je ovoU osnovi je to 911 sa 4-vrata,tj produzena 911-a. Ja sam samo bio cinican,ironican,sarkastican. To ti je kao i sa Modelom Cayene...Videla zaba da se konj potkiva,pa hoce i ona. I onda naprave 911 za off-road. Dok su pravili sportske automobile,znalo se sta je Porshe,a sada su.....

Od nje pocelo,a sada je samo komercijala. Panamera je fantastican auto u tehnickom i tehnoloskom smislu,ali kada bih imao para nikada ga ne bih kupio. Samo klasican 911,jer je to Porshe i time je stekao slavu i postao prepoznatljiv.Well....ako ćemo tako u tako u osnovi je ovo View attachment 38150
Jasmin, daj jos neku sliko od Gtr, jednostavno taj auto je legenda