Koje automobile voze ljubitelji satova ?

1-Peugeot 307
2-Od kad znam za sebe obozavam Audi....Ako ne vozim Audi A6 nista nisam uradio u zivotu. :)
Salu na stranu.Obozavam Audi zaista.Ne postoji poseban razlog za to...Jednostavno volim Audi.

1-Peugeot 307
2-Od kad znam za sebe obozavam Audi....Ako ne vozim Audi A6 nista nisam uradio u zivotu. :)
Salu na stranu.Obozavam Audi zaista.Ne postoji poseban razlog za to...Jednostavno volim Audi.
I ja volim Audi.:) A vozim Audi 80.:thumbup:

1. Macka je macka, ali mecka je mecka :D Dosta sam kola promenio u zivotu, od pezoa, golfa, audija, i na kraju smarta (evo ga azdaja na slici )

2. Cekam koji mesec i resio sam da ponovo kupim golfa, stigla zena, a nadam se uskoro i sitna deca :D
A kad ta sitna deca porastu, nadam se da ce opet biti audi, ili A4, ili Q5 ;)

IMG_0126.JPG

P.S. Ko sme na crtu :)

Jel ste videli mojega forda fiestića izuzetno lepog autića?Za njega sam dao par iljada evrića što je za mene prava sićaaaaa!:congrats:Ford fiesta1.2,benzinac,2001.god.,uvezen iz Swiss a vozim ga već godinu i sedam meseci,ekstra vr autić!:thumbsup:Ovo su slike pre registracije u vreme kad sam ga kupio,vel pozz svima!Photo-0001.jpgPhoto-0002.jpgPhoto-0003.jpgPhoto-0004.jpgPhoto-0005.jpgPhoto-0006.jpg

Jel ste videli mojega forda fiestića izuzetno lepog autića?Za njega sam dao par iljada evrića što je za mene prava sićaaaaa!:congrats:Ford fiesta1.2,benzinac,2001.god.,uvezen iz Swiss a vozim ga već godinu i sedam meseci,ekstra vr autić!:thumbsup:Ovo su slike pre registracije u vreme kad sam ga kupio,vel pozz svima!View attachment 38836View attachment 38837View attachment 38838View attachment 38839View attachment 38840View attachment 38841

Mogao si za te pare neki sat iz Swiss da uvezeš... :D

Vozim Toyotu Auris 2.2 D-CAT:

00027293.gif

Trenutno trazim nesto malo vece, a najvise mi se u poslednje vreme svidja Mercedes GLK (koji svakako necu kupiti u skorije vreme :) ):

Mercedes-Benz-GLK-220-CDI-and-GLK-250-CDI-4MATIC-BlueEFFICIENCY-car-wallpaper.jpg

Otkad sam ''Atilu, bic kilometara (Agila Opel)'' :D

Atila bic kilometara.JPG

vratio sestri, uglavnom vozim:

Nike AF1 low:

nike-air-force-1-07-low-paris-cities-edition-mens-shoes-af1-8636.jpg

Ipak si se odlucio za BMW, pa cestitam, da te u zdravlju sluzi, i da promenis jos mnogooo kola:beer:

Kao što to već jednom rekoh-Kako vreme prolazi,sve manje sam presudni faktor u odlučivanju izbora automobila :)
Lično volim mala i praktična kola.
Ali,eto,vreme teče,klinac raste,moram da mislim i na sigurnost svojih saputnika...
Suzuki Maruti će morati na prodaju :cray:

Kupio sam Logan 1,5 DCI sa svom pratećom opremom koju ovaj proizvođač nudi.

Dakle,naš novi kućni ljubimac-

12102012328.jpg 12102012329.jpg 22102012346.jpg 22102012345.jpg

Odlično! Čestitam! :)

Pa dobro, sada malo na ovog da se navikavate. Verujem da će vas i on dobro služiti. :)

@ vladan p

za taj motor imaju listu kvarova koje izaziva neodgovarajuce gorivo i za koje ne priznaju
garanciju. ukoliko se sipa pravi euro diesel 1.5 dci trosi kao upaljac i radi kako treba.

neka je sa srecom i gorivo samo na proverenim pumpama. cestitam !

:congrats:

Moj drugar vozi vec drugu sluzbenu Taliju sa tim motorom - nikad nikakav problem, samo ide i ide.... I to tako dobro da ga zezam da mora da je jaca verzija, jer motor od 65 ks ne moze toliko dobro da ide :D Gorivo sipa valjda na OMV jer ima onu kompanijsku karticu....

jel smem da sanjam sta bi voleo....retro kao bajs vladasov :)
[h=5]

[/h][h=5]The crowds are arriving in preparation for our VIP screening of Skyfall, we've got the New DB9, the New Vanquish and well you know this car....
[/h]

Kad smo već kod automobila, a bliži se 1. novembar....danas uzeh Sava Eskimo HP, obzirom da nosim 16ce, jedva nađoh nešto zadovoljavajuće po relativno nižoj ceni....Iako sam bio skeptičan prema Savi, o ovoj gumi sam pročitao dosta pozitivnog.

Back