Koje automobile voze ljubitelji satova ?

Dobar ti je starac.:thumbup:

-bata-Rule , pa njegov "starac" je opšte poznat svim pravim zaljubljenicima u Forda. To zasigurno znam iz drugih izvora...

boris88 je samo napisao "starac" , jer ne želi da razvodnjava temu, a mnogo ljubavi leži u tom "starcu" , veruj mi. ;)

...zna on i mog starca, jer je malo ludaka koji će se starcem uputiti na Lefkadu (ukupno predjenih 2800km za 12 dana prošle godine ) :D

2hxof1k.jpg

...a naš anbeast , ili ti brada-zver je imao tu čast da se vozi starcem pre neko veče, koji i dalje miriše i blista ! :thumbup:

Last edited:
Baki, i tvoj je vrhunski. :thumbup: Iz vremena dok su se kola pravila da traju;)

Kad bi imao RS cosworth ;)

Last edited:
Ehhhh... bilo u planu i nikako ! :( Sve sam se nadao da ću sevnuti jednu Granadu MK1 , pa kad mi je taj plan propao, razočarah se u sve... :crying:

borise , kad bi samo mogao da ti objasnim, koliko volim tu Granadu (Consul) ! :man_in_love:

Od kako znam za sebe, meni je taj model tiha patnja !

-bata-Rule , pa njegov "starac" je opšte poznat svim pravim zaljubljenicima u Forda. To zasigurno znam iz drugih izvora...

boris88 je samo napisao "starac" , jer ne želi da razvodnjava temu, a mnogo ljubavi leži u tom "starcu" , veruj mi. ;)

...zna on i mog starca, jer je malo ludaka koji će se starcem uputiti na Lefkadu (ukupno predjenih 2800km za 12 dana prošle godine ) :D

...a naš anbeast , ili ti brada-zver je imao tu čast da se vozi starcem pre neko veče, koji i dalje miriše i blista ! :thumbup:

Baki, znaš kako se kaže: "Bez starca nema ni udarca". :D

prelep...samo imas istu oznaku na vratima kao ja...mada je meni duza :angry:

Xexe to da me ne bije maler, svaki auto koji sam vozio je posle izvjesnog vremena dobio neki ukras, vjerovatno zato sto se parkiram dje stignem, da mogu na banderu bi ga popeo :)

Postovanje! Evo i moje "kamile" ili "belice" kako ja tepam svom autu. Kamila ga zovem zato sto malo trosi a dobro ide a belica, to je ocevidno! :)
IMG_1489.jpg
IMG_1490.jpg

Back