Koje još predmete obožavaju ljubitelji satova ?

Ja Sam veliki ljubitelj James Bonda i imao Sam Sve Omege iz filma tako da sada radim na legendarnom DB 5 Ali trenutno Jos fali delova kad Bude gotov prezentiracu .

Ovo me RUS isprovocirao sa njegovim bundeswehr Sentinel "perorezom"...
;)

l5jq.jpg

Nekada davno se išlo u lov pa ostala navika, šta li?

Ko se već bavi lovom u isti bi trebao da ide samo sa nožem.
Nikada nisam shvatao lepotu čina kada puškom,sa 100 metara , ubiješ zapanjenu životinju.:dontknow:

Najnovije slike moje multitool kolekcije...doduse, nije na slici najnoviji LM u kolekciji, Leatherman Z-Rex, a ocekujem jos jedan Sog sledece nedelje.

Leatherman:
nytmi8.jpg

Victorinox:
24glmx1.jpg

Sog:
2dbuxqp.jpg

Gerber & Schrade:
28bcg1l.jpg

Nećemo brisati ništa od već postavljenog ali , kako je krenulo, nije loše da se skrene pažnja na jedan deo pravilnika-

6. Slike u postovima i potpisima koje sadrže oružje bilo koje vrste (uključujući, ali ne ograničavajući se na puške i noževe) nisu dozvoljeni. Tu je izuzetak za slike dokumentarne prirode koje ilustruju stvarnu upotrebu satova, a koje su u skladu sa opštom temom na forumu u kojem su objavljene.

Znam za pravilnik, zato i nisam postavio slike moje kolekcije Victorinox i Wenger nozeva, ali ovo su multialati.

Znam,bre,Vlado ''Logandžijo'' jedan :)
Nisam ni mislio na tebe nego sam post napisao kao preventivu.
A,alatići su ti :thumbup:
Neke bih vrlo rado posedovao.

SA ovakvom kolekciom Bear Grylls vise nikada nebi video civilizaciju.Pitanje je dali bi sve uspeo i da ih isproba za trajanje svoje TV karijere.

Evo i mene momci posto sam obecao da cu cim budem gotov da pokazem sta jos volim evo danas je doslo do konacnog sklapanja mog divnog Aston Martina db 5 ovako ukratko duzina 57,12 cm sirina 19,75 i pazi sad tezina 8,5 kila potroseno vise od hiljade eurona nego evo par slika , jos poneki vijak da se zavrne i malo ocisti i to je to
IMG_1592.jpgIMG_1593.jpgIMG_1594.jpg
ovaj autic je radjen u razmeru 1prema 8 i ima sve rekvizite kao i auto iz Golden fingera

Back