Koje još predmete obožavaju ljubitelji satova ?

Ok, biće fotki u nekom momentu. Da ne detaljišem sad o situaciji, ali trebaće mi malo vremena....možda tokom sledeće nedelje pokačim barem jedan deo ;)

Ja i ovako cuvakm dete,kuvam,peglam...usisavam...kad odem na pivo " ne mozes da se skrasis kuci " i jos najgore..ebali te ti satovi.
Stop nasilju nad polumuskarcima :)))

Ja i dalje radim na prosirenju kolekcije Leatherman multialata i Victorinox & Wenger nozica.
Evo jedne slike LM , od tada sam nabavio jos 2 Leathermana i trenutno ih imam 29, a Svajcaraca trenutno imam preko 60 razlicitih modela.

11kjt3k.jpg

Ma nisam strajkbrejker naprotiv,vec sam rekao da delim patnju sa vama.Samo razmisljam o kontra efektu.Ja licno imam bolje kulinarske vestine od moje zene,umem da ukljucim ves masinu ali peglanje mi ne ide nikako.Kako vi se snalazite u tim vestinama ili disciplinama?

360_King_Leonidas_-_A_300.jpg

Milan zmaj i jos dvoica trojica protiv mnostvo zena persijanki...
mmmmmm sta mi pade na pamet 'prasa u prsa.......

Eeee, pussy. Ja,bre, ko pravi Balkanac alpha muzjak sedim, pijem pivo, gledam kosarku - i peglam :lol:

(Stvarno se jednom desilo. Peglao neku kosulju i stavio dasku tako da mogu da gledam u tv, pivo bilo otvoreno i tako.....)

Vlado, nema dovoljno ovih balavih smajlija da izrazim svoj stav prema toj kolekciji :drool::drool::drool::drool::man_in_love:

Ma, šega ba, Zagore....

Last edited:
ZMAJU e zbog ovog .ebali te ti satovi nekad mi pukne film da bih sekirom onom darkvudskom polupao sve po kuci. .ebale je tunike,suknjice,papuce,cipele,cizmice....... U BOJ PROTIV PERSIJANKI

^
Ja skupljam i stripove, a omiljeni junak mi je Zagor.
Eno jedne slike novog Zagora u paru sa Seikom u temi koji sat nosite danas.

@anbeast
Ovo je starija slika na kojoj nedostaju jos 2 LM.
Nisam slikao i multialate ostalih proizvodjaca koje imam, Victorinox i SOG.
A skupljam i nozeve i baterijske lampe.

Evo setih se da gajim po iPadu barem nekoliko fotki :)

Par komada iz Guitar Hero serije:

Žena mi je fan Assasins Creed serijala igrica, tako da je Ezio bio poklon za nju:

Nijedna poštena metalska kuća nije kompletna bez bar jedne Eddie figurice:

Figurice iz horor filmova obavezne, naprimer Jason Vorhees iz petka 13og:

Darth Vader kao privezak za ključeve, ukras za retrovizor, na patikama, majicama, tetovažama..... veliki sam obožavalac lika i dela:

Eto, to je ono što trenutno imam na raspolaganju od fotki :) Barem kao mali preview.

I da ne zaboravim, evo još jedne opsesije: StarCraft the board game. Fenomenalna zabava, barem meni:

Po "belom svetu" postoje specijalizovane radnje koje se uglavnom bave samo ovakvim stvarima, pa ih relativno često pohodim. Nađe se starijih stvari po buvljacima i pijacama, poznanici imaju pa doniraju :) ......

I što je najbitnije, oko ovoga nemam problema sa ženom uopšte, eto baš pre neki dan mi kaže: nešto si smoren, idi kupi neku figuricu, možda te oraspoloži :)

Jeste da je off, ali moram da priznam: žena mi jeste lik :)

Još neke od njenih fraza koje me greju oko srca:

"Ma daj, ostaće nešto para krajem meseca sigurno, dovoljno za neku igračku."

"Što si se obrijao, mnogo si mi lepši sa bradurinom, pusti šta ovi "normalni" misle."

"Ma dajte ljudi ostavite ga na miru, meni je baš lep tako sav našaran. Što više to bolje"

Ona je najdragoceniji primerak u mojoj kolekciji :)

Ljudi - ja sam u mnogo gorem problemu - moja zena ima 2-3 para farmerki, 2-3 para cipela... Ne mogu da je nateram da kupi sebi nesto... Nemam nikakav kontraargument za nabavku satova :crying:

Ja rekoh ti zabrinuo zbog nje.. Kad ono - satovi su u pitanju.. :no:

Pa imamo logično rešenje, neka se malo udruži sa Đoletovom, Anbeastovom ili Milanovom ženom. Možda onda počne sa njima da kupuje.. :D

Ljudi - ja sam u mnogo gorem problemu - moja zena ima 2-3 para farmerki, 2-3 para cipela... Ne mogu da je nateram da kupi sebi nesto... Nemam nikakav kontraargument za nabavku satova :crying:
Već sam pomislio da je moja žena jedinstvena pojava.:)
Kod mene ista stvar
Što je najgore ona nema ništa protiv kad kupim sebi bilo šta(ona sama kupuje svima drugima sa velikim zadovoljstvom),tako da je sve prepušteno mojoj savesti.

E,ovo je stvarno problem.Mislim ono za kontraargumet.

Back