Koje satove nose poznati?

Imao slobodnog vremena,pa citao malo ovu temu jer mi je zanimljiva i prosto ne verujem koliko su poznati opsednuti Rolexom.
Sasvim sigurno da kada bih imao puno para,imao bih u kolekciji Submarinera i Sky-Dweelera,ali ja ne kapiram zasto su opsednuti toliko.Verovatno vecina njih nije ni cula za Zenith ili Vacheron Constantin.
Svi Rolex,pa aj' i mi. -.-
Inace,po mom misljenju Paul Newman,Roger Federer i Eric Clapton su najvise doprineli popularizaciji ovog kultnog brenda poslednjih decenija.
Politicari mi deluju kao sa najboljim ukusom za satove.

ako nije bilo. Koji sat je nosio Zoran Djindjic, na virtuelnom muzeju u kategoriji "licne stvari" stoji ovaj sat (nosio ga je na dan atentata)

predmeti-sat.jpg

Cini mi se da sam negde natrcao na podatak da je i Kralj Aleksandar I Karadjordjević nosio Longines.... Ima negde ovde na forumu link ka nekom sajtu gde je predstavljen "srpski Longines" koji je dodeljivan oficirima nakon završetka akademje.

Ma, davno je to neko postavio ovde negde (samo da mi je znati gde?!). Doduse, nisam otisao na forum Longines, bilo bi logicno, no i google je odradio posao :D Sad ponovo citam, izgleda da sam se prebacio. Zapravo se nigde izricito ne kaze da je kralj Aca nosio Lonžinca......

Fabian Cancellara, IWC Aquatimer Chronograph Galapagos:

tumblr_m6ml8kjwzn1r4dyheo1_500.jpg

Danijel Krejg nosi Omega Aqua Terra (doduše na snimanju novog filma "Skyfall":

6983730201_6f365dce15_b.jpg

Attachments

• 6983730201_6f365dce15_b.jpg
    6983730201_6f365dce15_b.jpg
    232.1 KB · Views: 148
Felix Baumgartner and his zenith watch are about to make history!

Felix_Baumgartner.jpgBaumgartner_Born_To_Fly.jpgFelix_Baumgartner_Its_Time_Jump.jpgZenith_El_Primero.jpgFelix_Baumgartner_Zenith_watch.jpgFalix_Baumgartner_LesRhabilleurs.jpg

Bogami, bilo je uzbudljivo :thumbup:

Back