ivan23 New member Mar 12, 2013 #661 tiha said: ^A jos nije clan foruma! :nono: Click to expand... Mozda i jeste ali se ne eksponira
Shmizla Administrator Staff member Mar 27, 2013 #663 David Coulthard & TW Steel satovi Sjajna fotografija
T tvrtko New member Mar 27, 2013 #665 Usher nosi Radiomir Black Seal Ceramica PAM00292 - Collection Radiomir Base - Watches Officine Panerai...na snimanju The voice....
Usher nosi Radiomir Black Seal Ceramica PAM00292 - Collection Radiomir Base - Watches Officine Panerai...na snimanju The voice....
Nick Active member Mar 29, 2013 #667 E pa to je ovaj što će kao da rokne Ameriku,cool :thumbup:možda nosi neki Južnokorejski "samsung"pozz!
E pa to je ovaj što će kao da rokne Ameriku,cool :thumbup:možda nosi neki Južnokorejski "samsung"pozz!
jagos New member Mar 29, 2013 #668 Shmizla said: Slika koja se ovih dana provlači na Facebook-u: View attachment 60360 Click to expand... on nosi dobre satove odavno covek stvarno voli satove nije samo sminka u pitanju.odlicno zna sta je sta voli satove ko i mi.
Shmizla said: Slika koja se ovih dana provlači na Facebook-u: View attachment 60360 Click to expand... on nosi dobre satove odavno covek stvarno voli satove nije samo sminka u pitanju.odlicno zna sta je sta voli satove ko i mi.
Nick Active member Mar 29, 2013 #669 Čuš,ma to se ne priznaje ako nisi član ovoga foruma,dzaba mu što zna i voli:nono:
jagos New member Mar 29, 2013 #673 mozda to postane vrlo bitan sat ovih dana,mislim ako na njemu bude merio vreme kad da stisne dugme ...
mozda to postane vrlo bitan sat ovih dana,mislim ako na njemu bude merio vreme kad da stisne dugme ...
tolarbo New member Mar 29, 2013 #675 Taj sat i pristaje jednoj predsednici, posebno kada neko ima stila kao predsednica Argenitine.
RUS Moderator Apr 15, 2013 #679 Robert Downey Jr. na promociji filma Iron Man 3 - JLC Deep Sea Vintage Chrono