Koje satove nose poznati?

bas sam potrazio sta nosi Brosnan i izlaze najcesce slike sa Omegama iz vremena kad je tumacio Bonda, elem sad koliko je istina procitah da je Rodžer Mur nosio Seiko :lol:, nije dakle bio snob hihi, a davno su Bondovi furali Rolexe, Suba je nosio veliki Šon Koneri i Timoti Dalton, sad da li je taj Sub stvarno toliko dobar ili su Švajcarci majstori marketinga, to vec ne znam

Last edited:
[h=1]Rolex and Icons[/h]

[h=1]Rolex presents: Elvis Presley[/h]

[h=1]Rolex presents: Andy Warhol[/h]

Re: Stare / Nove reklame i satovi

Eh, da nosi seiko, pa da da kažem da je skroman, ali ovako mi deluje da baš i nema ukusa.

Re: Stare / Nove reklame i satovi

A plus na ovoj slici deluje kao da je hteo da pokaze da nosi Swatch. Ko zna mozda je trenutni predsednik Egipta ustvario akcionar Swatch-a :)

ps Bojim se samo da ce danas morati da podnese ostavku ili smeni sve generale.

[h=1]DWYANE WADE - HUBLOT[/h]Dwyane Wade košarkaš i Hublot brend ambasador na Hublot promociji u Šangaju.

Koliko ste me zaludili na ovom forumu satovima, da sam neki dan gledajuci film Buried (Ziv zakopan) od pocetka filma poceo razmisljati o tome koji sat nosi glavni lik koji u (cijelom) filmu provodi vrijeme zakopan u sanduku u mrklom mraku, samo s upaljacem i mobilnim telefonom (koliko je trajao). i umjesto da zalim covjeka 8primarno), ja si razmisljam...covjecek, u toj situaciji bi ti stvarno trebao sat s hebenom iluminacijom...koji bi to mogao biti :D! I koliko bi ti tu i pomogao sat...da li bi bio prednosz, ili teret....
I tako, vidjevsi ovu temu kao 'živu', odlucih naci sliku da pogađamo...Srecom netko je bas zumirao sat...je li to Hamilton?? Bit ce da jest. Svaka čast ;)
buried1.jpg

Roman Abramovich - Polar M61

article-2088171-0F7FB6DD00000578-276_306x674.jpgUntitled-17-620x465.jpgScreen-shot-2012-02-03-at-12.19.05-PM.png

Najgore sto on moze sebi da priusti sta hoce(bukvalno), i izabere to, a mi koji bi znali...

Zna kraljica sta valja :)

Na krunisanju Jeager LeCoultre 101
kagw7t.jpg

I na izradi zvanicnog portreta Patek Philippe Golden Ellipse
2dqnk9z.jpg

- Muzička zvezda Severina i poznata švajcarska časovničarske kompanija TAG Heuer nastavljaju uspešnu saradnju -

Tag-Heuer-Severina-1_.jpg [URL="http://www.svetsatova.com/forum/f65/severina-za%C5%A1titno-lice-tag-heuer-satova-7901-3.html#post119790"]Tag-Heuer-Severina-3_.jpg Tag-Heuer-Severina-2_.jpg

LINK[/URL]

Što se tiče digitalaca i plastikanera uz odelo, među Austrijancima i Nemcima je to očigledno nešto sasvim normalno. Krećem se u poslovnom svetu, i viđam baš dosta ljudi u relativno skupim odelima sa plastikaner digitalcima. I to je dobro akp je G. Obično su neke baš neugledne varijante, kao ovsj Abramovičev Polar.

Back