Shmizla Administrator Staff member Jul 3, 2014 #882 ^ Ne vidi se dobro koji je sat, ali po obliku podseća na Panerai.
Dzidzi New member Jul 3, 2014 #884 Neko ko je i koristio satove koje je nosio Jaques Cousteau Omega Ploprof, Blancpain 50 Fathom, Doxa 300T Sharkhunter,Citizen Aqualands,Rolex Submariner, Omega Marine Chronometer i mnoge deruge.
Neko ko je i koristio satove koje je nosio Jaques Cousteau Omega Ploprof, Blancpain 50 Fathom, Doxa 300T Sharkhunter,Citizen Aqualands,Rolex Submariner, Omega Marine Chronometer i mnoge deruge.
gogmajster New member Jul 14, 2014 #885 Naravno da sam se sinoć zapitao Bolest !! SPOTTED: German Coach Joachim Löw Wearing An IWC Portuguese Yacht Club Chronograph While Winning The World Cup — HODINKEE - Wristwatch News, Reviews, & Original Stories
Naravno da sam se sinoć zapitao Bolest !! SPOTTED: German Coach Joachim Löw Wearing An IWC Portuguese Yacht Club Chronograph While Winning The World Cup — HODINKEE - Wristwatch News, Reviews, & Original Stories
vlajo New member Jul 14, 2014 #888 gogmajster said: Naravno da sam se sinoć zapitao Bolest !! SPOTTED: German Coach Joachim Löw Wearing An IWC Portuguese Yacht Club Chronograph While Winning The World Cup — HODINKEE - Wristwatch News, Reviews, & Original Stories Click to expand... Gubitnička strana iz polufinala Hublog King power http://a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/1155/552/original.jpg
gogmajster said: Naravno da sam se sinoć zapitao Bolest !! SPOTTED: German Coach Joachim Löw Wearing An IWC Portuguese Yacht Club Chronograph While Winning The World Cup — HODINKEE - Wristwatch News, Reviews, & Original Stories Click to expand... Gubitnička strana iz polufinala Hublog King power http://a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/1155/552/original.jpg
gogmajster New member Jul 14, 2014 #889 Nekako mi je prikladno...s jedne strane razmetljivi, 'in-your-face' (rekao bih i šminkerski) Hublot, a s druge odmjereni, svrsishodan, precizan, a opet ubitačan IWC. Tako je i na terenu ispalo. Last edited: Jul 14, 2014
Nekako mi je prikladno...s jedne strane razmetljivi, 'in-your-face' (rekao bih i šminkerski) Hublot, a s druge odmjereni, svrsishodan, precizan, a opet ubitačan IWC. Tako je i na terenu ispalo.
М Милан Милановић Banned Jul 14, 2014 #890 to su im sponzorisali reprezentaciju ovi iz IWC, zapravo iz ricmonda pa zato nosi taj sat, sutra ce nositi neki drugi inace iwc je dosta dugo vec sponzor nemacke reprezentacije
to su im sponzorisali reprezentaciju ovi iz IWC, zapravo iz ricmonda pa zato nosi taj sat, sutra ce nositi neki drugi inace iwc je dosta dugo vec sponzor nemacke reprezentacije
Dzidzi New member Aug 12, 2014 #895 steve mcqueen Rolex submariner 5512,rolex explorer,rolex oyster chronograph,tag heuer monaco na slici hanhart type417
steve mcqueen Rolex submariner 5512,rolex explorer,rolex oyster chronograph,tag heuer monaco na slici hanhart type417
milan zmaj New member Aug 12, 2014 #896 Kakav je ovo car...obozavam ga. I zbog vas gledam da uzmem Persol iako mi stoje kao....
milan zmaj New member Aug 23, 2014 #900 Pan..u boat...Breitling U boat Last edited by a moderator: Aug 23, 2014