Koje satove nose poznati?

Nekada su sovjetski lideri nosili satove sovjetskih proizvođača. Danas stvari stoje drugačije.
Inače francuski predsednik ne nosi francuske satove (Spotted: Nicolas Sarkozy Wearing Girard-Perregaux | Perpétuelle - First In Watches ), britanski prestolonaslednik nosi Omegu a ne npr. Bremont a američki predsednik Ajzenhauer nije nosio američke satove čak i kada je USA imala časovničarsku industriju On The Block: Dwight D. Eisenhower's Personal Rolex Datejust To Be Auctioned Off This September (Live Pics, Full Details) — HODINKEE - Wristwatch News, Reviews, & Original Stories , itd.

Ovo je jedan od satova koji nosi Dmitri Medvedev ( bar ako je suditi po fotografiji ) Russian President Dmitry Medvedev loves LG's Watch Phone besides French wines and Italian suits - Newlaunches .

Nevezano za sve prethodno napisano, evo još jedan interesantan sat. Nepoznat mi je proizvođač a u pitanju je sat koji je izložen u Štazijevom muzeju a sat poseduje opremu za snimanje. Na osnovu fotografije rekao bih samo audio snimanje.
_70740566_70740565.jpg

Sky, hvala! :thumbup: Zanimljivo!

Vlajo, odlicna slika! Pomalo tuzna... Ovo izgleda kao jedan od Luovih posljednjih dana.

Pa zamisli ove nase dzibere, s kockastim tintarama, sto valjaju gudru na veliko... i njihove chuke, stil, apetite... sve je to isti milje, sve u pet deka, bez obzira na meridijane na kojim se nalaze.

Last edited:
Koliko sam primetio CR7 ne nosi Rolex Sub. Zasto, ne znam. Verovatno jer mu je previse jednostavan.
Uglavnom, jako lep i skup gest a poklonu se u zube ne gleda. :)

Koliko znam Bvlgari pravi izuzetno kvalitetne satove, imaju i svoj mehanizam, tako da nikako nisu za podcjenjivanje. Inace dobro rekoste poklonu se u zube ne gleda:)

CR7 je počastio svoje saigrače satom bvlgari vrijednim 8200 €,na poleđini piše decima cr7 i ime svakog suigrača.Častio ih je naravno u slavu jubilarne desete titule evropskog šampiona.Slika sata Alvara Arbeloe i Ronalda sa satom i poleđinom mže se vidjeti na jednom domaćem portalu da ga sad ne reklamiram.

Back