Koje satove nose poznati?

Moguće da je Zodiac, mada su postojali i Omega seamasteri koji su tako izgledali, a onaj njegov sat mi i izgleda kao nekakav stariji sat.

Meni bas ne lici ni na jedan Breitling beogradski mozda Novosadski :),ali iskreno ne znam koji?
Ja isto mislim ili da je zodiak ili neki sector, da budem iskren najvise mi se cini da je u pitanju v-wolf, da budem iskren meni ultra ruzan sat,
Samo jedno pitanje zasto mislite da mora da bude neki poseban sat '' kada vec nosi avirex i vozi harly ''

ma da nisam bio nikad u ns-u i cio sam da tamo nema Braja.....samo kulturnih satova! samo Batica kan olicenje Breitlinga ma i za njega je to obicno:lol:

pogledajte danasnji blic ili vijesti.me ja ne umem da postavim.koji sat nosi gospodin milo djukanovic.

Bivši crnogorski premijer Milo Đukanović nosio je prošle subote na izbornoj konferenciji DPS-a...

bilo ovo na vestima prolsu nedelju i cale me zove da trcim dole da me pita "koji sat nosi milo" i ja ko iz puske "breguet classique tourbillon" :dance3: mada nije ni bilo tesko pogoditi :laugh:

Ja moram da kazem da se radi o ozbilnjom ljubitelju satova.nije covek samo uzeo pare i kupio skup sat.ne zanima me politika bas ni malo vec jednostavno osecam potrebu da ovo napisem.covek se bas dugo zanima za satove verovatno duze nego vecina nas ovde.zna sta je dobar sat voli to a eto i moze mu se.znaci nije poziranje covek to i voli i poznaje.

Back