Koje satove nose poznati?

FastFive_jlc1.jpg

9k=

Paul-Walker-JLC-Fast-Furious-6-1024x682.jpg
Picture-2.png

Paul Walker je poginuo jutros....Nek' mu je laka zemlja.
Bio je jako dobar glumac i velika smekercina Hollywooda.
RIP! :( <3

Super mi je taj model Submariner-a i baš je dobro da je na Nato kaišu. Odlično je uklopljeno a kada bi to neko kod nas uradio ( mislim na Nato kaiš uz odelo ) čini mi se da bi bilo svakakvih komentara. A i super mi je što ne nosi Omegu, izgleda mi kao da je u fazonu: Ok dali ste mi da nosim Omegu u filmu, slikao sam se za postere sa istim satom a sada ću da nosim ono što hoću. Možda i nije tako ali tako mi izgleda jer na promociji filma u kojem se jasno zna koji sat reklamira, on stavi Rolex.

Last edited:
Da, ali mi se zato čini da ovaj gospodin nosi Omegicu ;)

1463151_734669596563200_2067015400_n.jpg

da i inače Bond nosi Omegu a ne ovaj koga ne mogu da se setim kako se zove :P

Casio G-SHOCK DW-6900G sat na bioskopskom platnu

U novom američkom triler filmu pod nazivom "Captain Phillips" glavni grumac Tom Hanks na ruci nosi Casio G-SHOCK DW-6900G sat. Sa pomenutim satom na ruci kapetan rešava sve nedaće koje mu "nailaze na put".

Casio-G-SHOCK-DW-6900G-Tom-Hanks.jpg

"Captain Phillips" je zasnovan na istinitoj priči, a režirao ga je Paul Greengrass. Pomenuti film je doživeo svetsku premijeru u septembru 2013. godine na New York-škom filmskom festivalu.

LINK: Casio

Sir Jackie Stewart - legenda koja se na skoro svim slikama u prethodnih 30 i vise godina moze videti sa rolom.
Jackie-Stewart-Rolex.jpg Jackie-Stewart-Rolex-GMT.jpg Jackie-Stewart-Rolex-GMT-1991.jpg Jackie-Stewart-Rolex-Sport-Watch-800x11351.jpg Paul-Newman-and-Jackie-Stewart-Rolex-at-Riverside-Raceway.jpg Sir-Jackie-Stewart.jpg

Toni Cetinski je nastupao sinoć u Kasini.
Moja kuma uslikala ovu fotku.
Koji li sat nosi na ruci? Da li se može prepoznati model?

Toni-Cetinski.jpg

Na dodeli Zlatnog Globusa, holivudski glumac, Matt Damon nosi svoj Piaget Altiplano 40mm od belog zlata.

Matt-Damon-Piaget-watch.jpg

Na premijeri filma "The Wolf of Wall Street", DiCaprio je nosio TAG Heuer Carrera 1887 Chronograph
10203_10151950195588655_824003819_n.png

Back