Koje satove nose poznati?

^^ nema se, kriza udara kad se najmanje nada covek......:lol:
Kad malo bolje razmislim, mozda su ti digitalci neki extra skupi automatic-digi-revo-movment-caliber-experiment modeli cuvenih casovnicarskih kuca za koje mi, obicni smrtnici nismo ni culi :shout:

Mislim da je "NIKE" u pitanju.

ipak je ovo predsednik francuske.prilice mu takvi satovi a i takva zena.mislim pre svega takva zena.

Ponovo ON :big_boss:, kazu da je ovo Omega, pitam se, da li je pozlata u pitanju?:p

ri6j2p.jpg

A gospodin drug broz.vrhunski ukus za satove.generacije mogu da uce od njega.

Roman je bre sirovina u odnosu na ovu dvojicu u svakom smislu.

Sumnjam da je kod gospodina Omega, to je delio zaslužnim oficirima i rukovodiocima. A on je preferirao Patek Philippe, eventualno IWC, po mogučnosti žute! Sportska boja!

Kad covek vidi Romana pomisli totalni debil i glupan,ali veliki je to bandit,zna on sta valja,nego je toliko bogat da moze da dodje u pocepanoj majici i prljavim pantalonama i rupom u cipelama i svi ce misliti da je to dobar fazon.Dok kod Sarkozija mislim da covek blage veze nema nosi Rolex i Breitling zato sto ne zna za bolje,sada mu je tu Carla i objasnice mu sta je Patek i Vascheron i Audemar,pa cemo videti malo naprednije satove na njegovom zglobu u buducnosti,totalno antipatican lik,veoma mocan ali izuzetno ruzan,i bez stila,odvratni coveculjak.Dok covek na slici gore je slika i prilika coveka koji je znao da ceni vrhunske stvari i da u njima uziva na pravi nacin.Necu da iznosim svoje misljenje o njemu kao politicaru,ali da je znao da zivi znao je.

Ne bih znao reci sta je u pitanju, zato sam napisao "kazu". Info i foto je pokupljen sa ino-stranog sait-a, (zapadnog :secret:). Navodno je Omega zbog specificne narukvice na satu......
Ma omalovazavaju Tileta :cray:, a svi znamo da je bio nivo, pa ne bi on Omegu na ruku stavio....:unsure:

IWC
t is an all original 1969 IWC Da Vinci from 1969, 1 of only 75 made. Housed in a solid 18K gold, handmade, Italian case with integrated bracelet, and sporting the famous beta21 movement.

Attachments

• iwc.jpg
    iwc.jpg
    8.2 KB · Views: 215
In the first place, let me talk about the president of Yugoslavia Josip Broz Tito, who is known as a fancier of luxury goods. It’s said that his favourite brand watch is Omega. He always has a way of showing the explicitand terse styles.

Ovo procitah na nekom sajtu,da li je istina ne znam stvarno

Ne bih znao reci sta je u pitanju, zato sam napisao "kazu". Info i foto je pokupljen sa ino-stranog sait-a, (zapadnog :secret:). Navodno je Omega zbog specificne narukvice na satu......
Ma omalovazavaju Tileta :cray:, a svi znamo da je bio nivo, pa ne bi on Omegu na ruku stavio....:unsure:

Moguće d1d, ali baš zbog oblika kućišta me podseća na IWC Da Vinci, ko će ga znati. I da je Omega ne menja, podjednako dobar brend!

:thank_you2:

Moram ti priznati da je tema super!

Hvala Jovana.. pa to se valjda i ocekivalo od mene :)

@nickname - ova poslednja ti je odlicna. to jos nisu napravili, ali za Tileta je bila dobra prilika :)

Last edited:
Nekako mi se cini da je Rolex okupio najjaci tim :)

Attachments

• carin_ashley_image_big.jpg
    carin_ashley_image_big.jpg
    137.3 KB · Views: 261
  • Ana-Ivanovic.jpg
    Ana-Ivanovic.jpg
    136.1 KB · Views: 224
  • jesicamsimpson2_cr_fr23-thumb-450x505.jpg
    jesicamsimpson2_cr_fr23-thumb-450x505.jpg
    47.4 KB · Views: 211
  • ivanovic.jpg
    ivanovic.jpg