Koje satove nose poznati?

Koji to sat nosi ovaj čuveni džezer?

miles-davis-wristwatch.jpg

paaaaa neki crni sa belim chrono i verovatno nekom sekundarom....mora da je ima...
salu na stranu postao sam ko kreten jurim za ljudima i gledam koje satove nose ajde bre sad ti jos moram i da razmisljam a znas koliko je to tesko kad danas igra Zvezda
off topic :)

zoran-djindjic-sat-i-kravata-na-dan-atentata.jpg

Koji je ovo sat? Inače nosio ga Zoran kad je ubijen.

Ako neko zna koje je još satove Đinđić nosio neka kači...

U pitanju je Longines iz edicije Master collection najverovatnije... slika je losijeg kvaliteta ( male rezolucije) da bi moglo nesto vise da se kaze o ovome satu.

U pitanju je Longines iz edicije Master collection najverovatnije... slika je losijeg kvaliteta ( male rezolucije) da bi moglo nesto vise da se kaze o ovome satu.

Nije problem, u pitanju je Longines Master Avigation Chrono Special Series L2.620.4, a unutra je L651.3 (eta2894).
:)

A ti kao znaš ko je na ovoj fotki i da li je on živ ili ne? Kako možeš biti siguran da to nisam zapravo ja? :laugh:

mogu vam reci da ponekad u trenutcima dosade uzmem od mame da prelistam casopise tipa gloria, hello, story i sl :embarassed:
e u tim casopisima clanovi domaceg (a i stranog) dzet seta poziraju naravno sa svojim satovima. mogu vam reci da je u 80% slucajeva sat na ruci tih koji poziraju marke ROLEX. ali iznenadio sam se u zadnjem broju jer sam video na rukama dare bubamare :lol: i, cini mi se, rukometasa Vladimira Mandica, Audemars Piguet (dara ima bolji ukus za satove nego za muziku)

A šta misliš zbog čega je to tako? Garantujem da razlog tome nije jer ljudi znaju šta kupuju. ;)
A i ta zaštićena bubamara... pitam se pitam zbog čega to nosi baš AP?! :)

ne znam zaista zasto, draga nam, radojka adzic nosi AP :hmmmm: (jer joj muz bira satove ili...)

PS nisi mi jos odgovorio u temi za credor sonnerie :lol:

Back