Moliću lepo,a šta to fali na CASIO?!?!?!?,njega nose i mladi i stari hoću da se ovde postave stvari,svako na druge čuke balavi:drool:a moj CASIO skrnavi!!!I pitam sada ja,čekam odgovor,nikakav pogovor,neću da čujem za izgovor,želim prijatan razgovor,a ne razdor:nono:koji je tome razlog?!:congrats:E cool:thumbup:car sam,ne?vel pozz svima!
[h=1]Milorad Dodik nosi rijedak sat vrijedan 5.500 KM[/h]Milorad Dodik, predsjednik SNSD-a i bh. entiteta Republika Srpska, nosi sat vrijedan 5.500 konvertibilnih maraka.
...Nakon ovog sastanka, lideri dviju stranaka su održali konferenciju za medije na kojoj su predstavili sporazum. Dodik je ovaj put nosio i skupocjeni sat švicarskog proizvođača Longines, koji je napravljen tek u 1.000 primjeraka.
Jedan ovakav sat iz serije Weems završio je u vlasništvu predsjednika RS-a. Njegova cijena je 2.790 eura. Osnovica mu je napravljena čelika, a površinu čini safir-staklo.
S obzirom na godišnju plaću od 59 hiljada maraka, koliko je prijavio u imovinskoj kartici krajem prošle godine, 100 hiljada maraka od iznajmljivanja kuće u Beogradu i 80 hiljada maraka na osnovu prihoda od poljoprivrede, kupovina ovog sata mu nije mnogo oštetila budžet.