Koje satove trenutno gledate?

Kao sto kaze Djordje, ovaj Pelagos stvarno odlicno izgleda!
I mada sasvim razumijem Alinghi RBR referencu — sto se palete boja tice, fantasticno su sve uklopili! — s odredjenom zadrskom gledam na narukvicu... Ali, posto sat nisam jos vidio uzivo, mozda se i varam — mozda i narukvica izgleda super kada se stavi na ruku.

Evo jos malo slika uslikane tokom probavanja sata:

IMG_6123.jpeg

IMG_9341.jpeg
IMG_9342.jpeg
IMG_6122.jpeg

Last edited:
A sad ovog drugog Pelagos modela na kome sam bolje uslikala kais.
Kaisevi su isti na oba modela (na ovom diveru i onom hrono).

IMG_9350.jpeg

IMG_9347.jpeg
IMG_9346.jpeg
IMG_9345.jpeg
IMG_6126.jpeg

A sad ovog drugog Pelagos modela na kome sam bolje uslikala kais.

Meni je ovaj čak i za nijansu lepši od štopera sa istim kaišem. Ako je izbor između onih štopera, meni je najlepši sa plavim kaišem. A ako su u igri i ostali modeli, onda upravo ovaj jer deluje nekako elegantnije i mirnije od štopera. Ukratko, oba modela sa plavim kaišem mi deluju najlepše.

Doduše, znam da je teško odlučiti se jer i ostali satovi su lepog dizajna, a ovo što sam naveo pobeđuje za dlaku, bar kada je u pita ju moj ukus.

I meni se više svidja Pelagos model sa “čistijim” brojčanikom. Mirniji mi je i malo elegantniji. Kais mi je nekako “smešan” ali je valjda sad te takve moderno nositi.

Last edited:
Iako kaiš odstupa od onoga što smo navikli, oba sata imaju brojčanik iste boje i dizajn im je takav da dozvoljava i ovakve kreativne izglede. Meni se ne sviđa kada vidim da se npr. polovna Omega iz sedamdesetih godina prošlog veka prodaje na plavom kaišu koji imitira kroko i belim štepom ili ako ga je prodavac stavio na NATO kaiš, ali ovakav sat dozvoljava i da se dizajneri kaiša malo poigraju. Potrebno je samo da prođe malo vremena i da se naviknemo.

Back