Re: Koji bi ste sat kupili da ste neverovatno bogati?
Da sam nepopravljivo bogat, opet ne bih nosio bahate satove od po nekoliko desetina hiljada evra, kakve nose političari ljakse, jer je to ne samo besmisleno već i neodgovorno prema svom i tuđim životima, a plus ti ne pruža ništa više od onoga što istripuješ u glavi - statusnog simbola...
I da sam nepopravljivo bogat nosio bih recimo Šafhauzena koji nosi onaj momak sa forum SMA ili tako nešto, ili recimo Lonžin master seriju, kakav je recimo nosio Đinđić... Ili recimo neku šmekersku Omegu... Svakako sat koji ulazi u neku razumnu sumu...
Sad kontam da će neko da uleti sa pričom i da taj Šafhauzen ili Lonžin ne pruža ništa više od onog sata od 150e (ako idemo mojom logikom) al eto recimo sat od hiljadu i po evra je po meni top, tako da ako je to mnogo onda sam i ja socijalno neodgovoran
Iskreno ne znam bas tacan odgovor na ovo pitanje, ali verovatno bih bio kao pusten sa lanca, pa bih sat kombinovao u zavisnosti od auta(bilo bi tu bar 15-20 satova, ako ne i vise)
Ovako nesto mi prvo pada na pamet, Jack Heuer Carrera i Porsche Carrera 4s :man_in_love:
Imao bih minimum 10 Zenith modela za sve prilike.
PP Nautilus kad odmaram i 1 GS Spring Drive diver i 1 Omegu Seamaster PO kad plovim jahtom sa ljubavnicama.
To bi bilo to.
Ja pre nekoliko dana imao slican san kao sto i sama tema kaze. Nekako preko noci dosao do nekih para ( mnogo para ) i resio da se pocastim nekim satom. Citiracu Rus_PA-a bio sam kao pusten sa lanca , negde sam u Zurichu i otisao sam u prodavnicu satova i trazio sam na mom losem nemackom i malo boljem engleskom nekoliko modela.
Idemo redom: Caletravu i Nautilus oba stainless steel ( ili white gold ) sa crnim koznim narukvicama. Zatim, Jeager LeCoultre Grande Reverso Duo, onda Tag Heuer Monaco ( ne znam koji model ) i na kraju Rolex Datejust sa plavim ciferom.
Bas cudan sam, da nisam video ovu temu, ne bi se setio ni sna
Ja sam zbog tih snova u Becu jedna dva puta udario glavom u izlog,prvo su se prijatelji valjali od smeha,a posle su se pribrali i povukli da ne pomisli neko ko zna sta ))
Jedan Zenith,jedan JLC,treci koji mi se bas svidi,moze neki neobicni
Ja da sam nevjerovatno bogat tesko bih se odlucio za jedan sat kupovao bih svako malo novi i onda bi mi postalo dosadno kad nema nesto sto zelim i za sta skupljam novac tako da bi to brzo izgubilo draz.
Ali svakako bi medju prvima bio neki GS to mi je nekako sat za cio zivot i za buduce narastaje
Evo recimo ovaj
Tek sada sam video sta je Vukas odabrao! Pa mislim da je ovaj PP Grande Complication sa onim prelepim sampanj brojcanikom pravi izbor u ovom temi! Moze tema odmah da se zakljuca
ja bih kupio Franck Muller, drzao sam Casablancu u ruci i odusevio sam se obradom kucista i time kako je ispupceno staklo filigranski uklopljeno sa kucistem