Koji brend je najbolji izbor u rangu cena 500-1000 EUR?

Seiko 5 je u principu najjeftiniji Japanski automatik, koji vredi nesto, tako da pretpostavljam da to trazis i od ostalih.

Ako gledamo Ruse, najjeftinije a da vredi bi bila neka Amfibija.

Sto se tice Svajcaraca, tu je stvar malo drugacija. Ima ih mnogo, ali recimo da je najjeftinije a da vredi mozda neki Steinhart.(to mi prvo pada na pamet)

E sad, nijedan od ovih satova nije istog kvaliteta, kao ni cene naravno, ali su to u principu po mom misljenju neki od najjeftinijih predstavnika koji vrede nesto.

Hvala, bas to sam hteo da pitam - jeftin, a da nesto vredi.

Dok ne naucim nesto vise, i dok se ozbiljnije ne zarazim virusom 'horologus automatikus', hocu da krenem od dostupnih automatika priznatih proizvodjaca.
Na tvoj predlog sam vec kontaktirao Darka CG i dogovorio Amfibiju :thumbsup:

Sledeci je komplikovan, jeftin swiss made automatik :blushing:

2014-12-12_13-16-09_375.jpg
2014-12-12_13-17-00_301.jpg

Išao sam danas u Bomar da probam Certinu powermatic 80 (rezerva 80 sati), mislim da je dobra cena-590 evra (ako nije po propisima neka admin obriše). Probao sam još neki popust da izvučem, ali su ponudili samo 2%. Pored nje probao sam i Certina DS action divera, ista je cena, on mi baš dobro izgleda. Ko ima varijantu za povraćaj poreza, čini mi se da je OK.

Da, ispade da je diver bolja varijanta, iskreno powermatica sam isao da pogledam zbog povoljne cene, kad se vrati porez on dodje ispod 500 evra, konacno da i kod nas nesto bude povoljno. Medjutim, nije me odusevio izgledom, jednostavno nije mi legao, premda mislim da moze da bude dobra varijanta, ne tako skup a poznat Svajcarac, automatic, 80 sati rezerve, naravno kome dobro stoji na ruci. A da ne razmisljam o Longi HC, moguce da bi diver brzo "pao"

Hc je jedan ;)
ImageUploadedByTapatalk1418413128.449964.jpg
Sa povratom PDV i na gumi možda i može ispod1000€.

Last edited by a moderator:
Back