Vladan-Stevanovic Administrator Staff member Jan 16, 2026 #1 Pozdrav svima, Kao što naslov teme kaže, zanima me koji je vaš apsolutno omiljeni parfem od svih koje ste do sada imali. Za diskusiju o celoj kolekciji parfema imamo ovu temu. Za sada je ovo moj omiljeni parfem:
Pozdrav svima, Kao što naslov teme kaže, zanima me koji je vaš apsolutno omiljeni parfem od svih koje ste do sada imali. Za diskusiju o celoj kolekciji parfema imamo ovu temu. Za sada je ovo moj omiljeni parfem:
Shmizla Administrator Staff member Yesterday at 9:32 AM #2 Ja obozavam parfeme i uvek ih imam nekoliko, ali moj No.1 za sva vremena je Chanel N’5. Uvek se njemu vratim koji god novi da probam ili kupim. Za Novu Godinu sam dobila novu bočicu na poklon i uz nju ovu malenu slatkicu (kao nekakav uzorak). Attachments IMG_7985.jpeg 875 KB · Views: 7 IMG_7984.jpeg 1,006.3 KB · Views: 7
Ja obozavam parfeme i uvek ih imam nekoliko, ali moj No.1 za sva vremena je Chanel N’5. Uvek se njemu vratim koji god novi da probam ili kupim. Za Novu Godinu sam dobila novu bočicu na poklon i uz nju ovu malenu slatkicu (kao nekakav uzorak).