^ mora da si joj kupio sat i reko da taj sat kosta vise nego svi tvoji satovi zajedno...
Odustao sam od Vostok 2426, gledao sam silne video klipove jedno iljadu puta, slike, probavo razne kombinacije s narukvicama u photoshop, ali opet zadnji zakljucak, mogli su malcice bolje da srede izgled ili su mi mozda porasli apetiti druzeci se s vama... :banghead:
Sto znaci da sam opet u potrazi za novim mehanickim satom/modelom, ovaj put neki u rangu od 250-300 jer nesto kontam, ako vec hocu da kupim, bolje mi je da puknem vise para i da kupim nesto sto ce mi svidi u svakom mogucem pogledu, nesto za ceo zivot, a ako sam vostoku uspeo nadjem manu na slici, itekako bi nasao jos vise mana uzivo.
ovo su neki modeli koji mi se svidjaju, al koji god mi se svidi il je automatik od 1000+ evra ili je kvarc, a ne pada mi na pamet da dajem vece pare za kvarc jer smatram da kvarc nije vredan toga.
Ima li stogod slicno modelima sa slike a da je tu negde 43-44 milimetara i da se uklapa u cenovni rang ? * gumena metalna narukvica, nebitno, ionako cu menjam narukvice po godisnjim dobima
* ja mnogo volim kad sat ima extra zavrsnu obradu, sto bi rekli, mora da izgleda skupo i da ima providnu pozadinu da vidim kako to tika-taka, tika-taka
Davajte predloge