Kao sto Vlada rece,ja sam iPhone freak i koristim iPhone 4 32 gb sim free jailbreak-ovan... E to je najjaca spravica na svetu i ne menjam ga ni za sta...
Kao što Marko reče verovatno i dalje najbolji telefon na svetu, a lično sam odlučio da preskočim iPhone 4 i da predjem na iPhone 5 posebno ako bude imao 4" ekran kao što se priča.
Uf ne bi trebalo da ga preskaces nikako...
Prica se svasta kao i uvek ali ja licno mislim da nece imati 4 inca,jedino ako pocnu da proizvode i taj jeftiniji iPhone,onda je vrlo moguce...
kad sam bio mladji svaki cas sam menjao. poslednjih 4-5 godina nosim iskljucivo nokiu (E seriju), a trenutno E72. Planiram uskoro da menjam, prvi pik mi je E7, mada moram priznati da u poslednje vreme sve vise razmisljam i o Blackberry-ju ili iPhone-u. videcemo jos
Slicno kao crane - ranije sam mnogo cesce menjao telefone, u poslednje vreme nisam toliko zagrizen. Trenutno koristim Blackberry Bold - savrsen izbor za poslovni telefon + HTC Tytn II ali ga je vreme sustiglo pa cu uzeti neki Android ili WP7 telefon.
Godinama Siemens me45 kao radni telefon, životinju je prosto nemoguće uništiti! Morotola v600 kao privatni koja me takođe odlično služi godinama mada sam u poslednje vreme počeo da razmišljam o nekom androidu, pre svega zbog navigacije kako bih prestao da se gubim kada odem negde. :lol:
Ehhhh kad sam bio mladjan lovac jaoo jedna me je cura volelaaa al sad kasno
oduvek sam voleo HTC telefone prvi 3600 pa posle sam ih se promenio kao satovi...e sad poslednji mi je bio hd2 koji sam dao u vrlo niskoj ceni skoro kao sad a tad je tek izasao da bi uzeo dobar sat.
eto moje tuzne price koja se zabrsila sa N79
Izuzetno nezabavna (postoji li ova reč?) sprava, ali za posao neprevaziđena... Pa pošto je taj BB tako "nezabavan", onda uz sebe uvek imam i iPod Touch 2G
Ranije sam imala Nokia E51 (dok ga nisam izgubila, negde tamo ko zna gde).
A sada koristim Nokia E71 (malo krupnijeg naslednika).
I za sada - zadovoljna.
Evo još neko ko mijenja telefone na svakih 6 mjeseci. Međutim sad su me ovi iz T-mobile uslovili da nema 2 godine mijenjanja, a sa kupljenim BB mimo njih nema BIS-a, moram smisliti neku taktiku
dakle, Blackberry forever, trenutno imam 9700, prije toga BB 9000, Nokia E71, iPhone 2G, Nokia E61, Motorola V3 pink...
Ali, moram priznati da, iako sam ja fan BlackBerry-ja, i iPhone je super...