Sony Ericsson C905
i teško mi je izabrati novi telefon, jer mrzim ta prijelazna razdoblja u tehnologijama.
Stavljali su symbian, pa inačice symbiana, pa je to negdje radilo kako spada donekle, a negdje si morao popizditi i vratiti se starom telefonu.
Pa onda android, pa touchscreenovi.
Touch screen mi je recimo užas. Mrzim to vozanje po ekranu, želim da mi je ekran statičan, a ne da na svaki dodir sve živo pleše, a ja se gubim.
Baš me briga jel to cool ili ne, ali mene to živcira i zapravo to smatram potpunim praktičnim promašajem.
Kao drugo tipkam u vožnji, i ako imate touchscreen, nema šanse da ćete natipkati poruku bez greške ako ne koristite obje ruke, i ako vam oči zbog tog plesanja nisu stalno na ekranu.
Na bilo kojem mobitelu natipkam sms lijevom rukom žmirećki, i to mi nijedan touchscreen ne može ponuditi.
Ukoliko ne dođe do nekog pomaka u glavama kompanija koje proizvode mobilne telefone, uskoro bi svi mobiteli mogli ostati bez pravih tipkovnica, a to je sad već dobar komad tržišta.
Mislim da im je isplativije raditi touchscreen, dobiju u jednom komadu sve.
I tipke, i ekran.
ali za mene je to debilana, da touchscreen doista može zamijeniti tipke, onda bi tipkovnice bile isto na ekranu kao na ipad-u novom.
a to će se desiti nikada.