Oyster Prince New member Feb 25, 2021 #422 Kupio sam Iphone 11 pro pre 5 meseci. Iskreno mislim da nikada nisam bio zadovoljniji bilo kojim produktom, pogotovo sto mi je ovo prvi Iphone posle mora Androida.
Kupio sam Iphone 11 pro pre 5 meseci. Iskreno mislim da nikada nisam bio zadovoljniji bilo kojim produktom, pogotovo sto mi je ovo prvi Iphone posle mora Androida.
Zenith New member Mar 1, 2021 #423 Xiaomi Mi Max 3. Već 14 meseci ni da secne, kamere dobre, baterija MONSTRUOZNA. Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk
Xiaomi Mi Max 3. Već 14 meseci ni da secne, kamere dobre, baterija MONSTRUOZNA. Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk
chuck Member Mar 1, 2021 #425 MI10 T Pro, a pre njega Pocophone F2, oba su zaista vrhunska u svom cenovnom rangu.
Flokser New member Mar 6, 2021 #426 Pred Novu God. pazario sam na ugovor na 2 god. Motorola G9 Plus . Ono sto me najvise odusevilo je ,velikog kapaciteta baterija i fantasticna kamera .
Pred Novu God. pazario sam na ugovor na 2 god. Motorola G9 Plus . Ono sto me najvise odusevilo je ,velikog kapaciteta baterija i fantasticna kamera .