Igore da li imas mozda neke informacije o tom poskupljenju? Planiram da kupim neki Fortis u narednih 10ak dana pa me zato zanima...
Ovo za dodatnih 10% mislis na 10%+10%? Otkrij nam tajnu ako je tako
Igore da li imas mozda neke informacije o tom poskupljenju? Planiram da kupim neki Fortis u narednih 10ak dana pa me zato zanima...
Ovo za dodatnih 10% mislis na 10%+10%? Otkrij nam tajnu ako je tako
Svako ko ima račune satova koji su kupljeni u BPM-u dobija V.I.P karticu sa kojom se ostvaruje popust 20% na sve vrste satova! Nisam siguran da li je popust jači od tih 20% ali zasigurno znam da manji nije.
Nisam imao vremena da odmah objavim kako se dolazi do popusta koji je jači od 10%.
Svako ko ima strane pasoše, (u ovom slušaju strani pasoš je i makedonski, bosanski, hrvatski, slovenski) u prodavnicama Indentico ostvaruje prava na kupovinu bez poreza na neke tamo poreske obveznice pa to zna da dosta smanji cenu.
Da slučajno ne pogrešim, radi se o radnjama Indentico ili S & L Jewelry, ipak mislim da je Indentiko, Longines, Tac Heuer.
Ozbirom da smo se udaljili od same teme, da ukratko sumiramo što se tiče popusta na Fortis satove...
Popusta od 50% na Fortis satove nema.
Postoji standardan popust od 10% na Fortis satove.
Dodatni popust od 10% se može dobiti ukoliko si BPM vip member, odnosno ukoliko si ranije kupio sat kod njih i imaš dokaz o toj kupovini (vip kartica, fiskalni račun).
Fora kako kupiti skuplji sat sa popustom od 20%... kupiš jeftin sat, dobiješ BPM vip karticu i sa njom uz standardan popust od 10% dobijaš i taj dodatni popust od 10% što ukupno daje 20%.
Originalnom pokretaču teme čestitam na kupovini sata, a da se ne bi dalje vrteli u krug oko popusta gde je već sve rečeno i temu pretvorili u chat, zaključavam istu.