Elvedin Well-known member Jan 24, 2026 #328 Danas zelenko ciju nijansu zelene boje je nemoguce uslikati...
М Милан Милановић Well-known member Jan 24, 2026 #331 therion said: Pozdrav svima! Danas 222 View attachment 160674 Click to expand... Ma daj čoveče ovo ima na našim prostorima. Je l vintage, bi prodavao? Je l ima negde da si radio review tog sata. Gesendet von meinem SM-A556B mit Tapatalk
therion said: Pozdrav svima! Danas 222 View attachment 160674 Click to expand... Ma daj čoveče ovo ima na našim prostorima. Je l vintage, bi prodavao? Je l ima negde da si radio review tog sata. Gesendet von meinem SM-A556B mit Tapatalk
therion Well-known member Jan 24, 2026 #332 Милан Милановић said: Ma daj čoveče ovo ima na našim prostorima. Je l vintage, bi prodavao? Je l ima negde da si radio review tog sata. Gesendet von meinem SM-A556B mit Tapatalk Click to expand... Sat je nov, ne prodajem. Ali ima jih na Chrono24 koliko hoces, ako kupujes Review-je ne radim, nazalost nemam vremena za takve stvari.
Милан Милановић said: Ma daj čoveče ovo ima na našim prostorima. Je l vintage, bi prodavao? Je l ima negde da si radio review tog sata. Gesendet von meinem SM-A556B mit Tapatalk Click to expand... Sat je nov, ne prodajem. Ali ima jih na Chrono24 koliko hoces, ako kupujes Review-je ne radim, nazalost nemam vremena za takve stvari.
Djordje Well-known member Jan 25, 2026 #338 Ne preferiram zlatnu boju na satu, ali bas dobro izgleda!