Koji sat nosite danas (2026)

Jump Hour
800635a7cc2c3e73eb9164e915f1e1a0.jpg
1604803c0f7a1eeaf7ddb2a472c2e762.jpg

Sent from my SM-A266B using Tapatalk
Kako li ovo leži na ruci? :eek:

Iako radim od kuće i nosim duks stavio sam ga na ruku da uživam u apsolutno savršenom ciferu čiju je lepotu jako teško dočarati na slikama.

Ono sto verovatno ne znate je da je ovaj sat poklon od moje drage, da mi je omiljeni iz moje male kolekcije i da naravo nikada neće napustiti kolekciju.

View attachment 160447
View attachment 160448
Znači, nema šanse da je izfoliraš za cene satova. ;)

Neka Bog poživi bookmark-e.
Dobrodošao ti nama nazad! Ajd da vidimo te satove i satove... 😉
Hvala, Vladane!

A kako sam znao, tu i tamo, postaviti poneku sliku na forumima na kojim sam u medjuvremenu ostao sporadicno aktivan, bice tu i reciklaze, ono - da se "ne baci" 😄

Evo, za pocetak, sat koji i danas imam na ruci (sliku sam vec postavljao na ruskom i njemackom forumu, ali nema veze), Stowa Antea KS

MojaStowaAntea -1800.jpg

Hvala, Vladane!

A kako sam znao, tu i tamo, postaviti poneku sliku na forumima na kojim sam u medjuvremenu ostao sporadicno aktivan, bice tu i reciklaze, ono - da se "ne baci" 😄

Evo, za pocetak, sat koji i danas imam na ruci (sliku sam vec postavljao na ruskom i njemackom forumu, ali nema veze), Stowa Antea KS

View attachment 160465
Wow, prelepa je! 🤩
Jako me podseća na Nomos.

Wow, prelepa je! 🤩
Jako me podseća na Nomos.
Hvala!

Da, i NOMOS i Stowa, iako na razlicitim "polovima" Njemacke - Stowa u Pforzheimu, a NOMOS u Glashütteu - uz Junghans, naravno, slove kao najautenticniji brendovi kada je u pitanju utilizacija cuvenog Bauhaus stila. Doduse, Stowa je mnogo stariji brend, koji je medju prvima, jos 30ih godina prosloga vijeka, zapoceo ovu pricu, ali je i NOMOS, sasvim zasluzeno, postao prepoznatljiv po istom.

Pozz drugari forumasi👏,evo opet jedne cuke i ne tako skupe u njemu je mehanizam kvarcni i nije glupost neka vec je to kvarc meka i to Japanac u Kineza, pa to je ljubav vecna,u to ime, ja Nick kao kralj rime ko sto rece gazda Vlado,predstavljam vam Militado😁...

Attachments

• IMG_20260115_124556.jpg
    IMG_20260115_124556.jpg
    437.6 KB · Views: 18
Back