Koji sat nosite danas (2026)

Pratim i danas sa Seikom. Ne mogu da docaram to nesto sto ovaj sat ima neki x faktor. I taj plavi dan sou.

cd67266d2a2a039d1d2b5fd01c9c8e11.jpg

A nocu ne treba lampa

e71f48b90382e7e269ec4350ac3d4966.jpg

Odlican Longines, taj keramcki bezel bas dobro izgleda. Koliko se secam tebe, ti bese u Rusiji radis, ako se ne varam. I dalje si tamo, ima li minusa? 😝
Dobro te sjecanje sluzi, Elvedine! 😁👍🏻

Radio sam i zivio u Rusiji nekoliko godina – zakljucno s pocetkom 2018. godine – tokom kojih sam uspio zakaciti nekoliko "svetih" mi "gralova" sovjetskog/ruskog urarstva, pa cu ih, cim prije, provrtiti i ovdje na forum.

Pozdrav svima!
Bas mi je drago da se ovde ponovo veselim(o) slikama tudjih satova :)

(slika je od ranije no) danas je Zelos celog dana bio na ruci

View attachment 160549
Hvala za fotku, Zorg. Da nije tebe, iskreno ne bih znao za ovaj brend.
Sad, uradih kratko istraživanje i vidim da je to mikrobrend iz Singapura, osnovan 2014.

Interesantan dizajn. Uglavnom, ugrađuje japanske Seiko i Miyota mehanizme, a u boljim modelima ETA ili čak La Joux‑Perret tourbillon mehanizme. Iskreno nisam ni znao da je La Joux-Perret u vlasništvu Citizen grupacije. Eto, svaki dan se nešto nauči.

Ajde, kad budeš stigao, postavi neku kvalitetniju sliku da ga vidim malo bolje, ali definitivno izgleda interesantno.

Jedan nas clan iz Pozarevca koji ce nam se pridružiti nadam se je njihov promoter. 🤣 Inace Zelos je jedan od boljih mikrosa.

Back