Koji sat nosite danas (2026)

d165fa900db231912323205216631658.jpg

Sent from my V2170A using Tapatalk

Znas sta ja vise nemam mesta u garazi:(,tako da sam prestao da ih kupujem,uglavnom sve je Porsche raznih godista od 50tih sa najnovijim GT3RS,Shelby cobra 427 on mi je mezimac,fantasticno uradjen i na kraju ,ali ne i poslednja Alpina A110 Berlinette iz 73,cilj mi je jos samo da nadjem Ferrari GTO 250,ali stvaro dobar primerak i to bi bilo to u ovom trenutku.Svi su u 1:18 razmeri.
Auu bravo imam negde pokazao sam deo mojih iz kolekcije. Imaš 250gto buragov stari italijanski jako pošteno urađen. Imaš na kp da par komada NOS stanje. Ja imam takav jedan i imam jedan mali kog volim.

E sad jedino ako ti burago nije nešto ali to ne stoji jer su stari modeli bas dobri bili, mana je da su samo masovno pravljeni.

Gesendet von meinem SM-A556B mit Tapatalk

Auu bravo imam negde pokazao sam deo mojih iz kolekcije. Imaš 250gto buragov stari italijanski jako pošteno urađen. Imaš na kp da par komada NOS stanje. Ja imam takav jedan i imam jedan mali kog volim.

E sad jedino ako ti burago nije nešto ali to ne stoji jer su stari modeli bas dobri bili, mana je da su samo masovno pravljeni.

Gesendet von meinem SM-A556B mit Tapatalk
Ne Burago ne bih,to bi bilo Kyosho ili CMC ako bih mogao da nadjem,al da bude povoljan.😂
Burago eventualo od njihove Signature divizije,ali to bi bio neki noviji model tipa SF 90.

Back