Koji je ovo model? Jako lep casio!Pozz drugari forumasi,petak-vikend...
Pozz Djordje,hvala,jeste lep model oznake aw-590-1a,taj isti model sam imao pre par godina pa sam ga prodao i vrlo brzo pokajao jer je jako udoban i nije previse glomazan,njegove dimenzije su savrsene za one sa manjim obimom zgloba kao sto je moj 16-16,5, pre mozda mesec dana sam ga pazario novog po povoljnoj ceni i vise ga necu prodavati,vel pozz jos jednom.Koji je ovo model? Jako lep casio!
Nick, na ovaj sam mislio. Koji je to model?Pozz drugari forumasi,petak-vikend...
E Djordje a ja sam mislio na onaj G, a ovaj je stari model koji sam dobio za 50-i, te godine se pojavio na jednom nasem sajtu i cim sam ga video pozeleo sam ga i onda sam zvao taj sajt mislim da je -kuca satova- i imali su samo jedan komad tog modela i odmah sam ga rezervisao, model je oznake casio duro MSY-501-1BV, iskreno nisam ga video na nasim sajtovima do tog pojavljivanja sigurno jedno 10-ak godina,inace su dimenzije (46.5x39 bez krunice x12.5) savrsene za moj omanji zglob jer ja bas ne mogu da nosim vece modele, mogu ali bi mi stajalo ne daj Boze,inace na nekim stranim forumima sam procitao da ga zovu i casio-fortis jer podseca na njega,bas je extra model zaista,vel pozz.Nick, na ovaj sam mislio. Koji je to model?
Seiko SRP009K1 sat iz 2008 godine sa mehanizmom 4R16 21.600bph, nizeg cenovnog ranga. Sta je u njemu posebno? Poseban je Spron 510 koji daje 58 sati navijenosti pa bi na ciferu, shodno danasnjim modelima Seika, trebalo da pise Automatic 2.4 Days. Nakon nekoliko godina Seiko je shvatio da je napravio "glupost" i vratio mehanizme 4RXXX na 45 sati navijenosti, napredak kao u svetu mobilnih telefona...
View attachment 161334