B bojanjurcic72 New member Aug 25, 2016 #2,163 Danas nosim ovaj: Breitling Superocean Sent from my iPhone using Tapatalk Last edited by a moderator: Aug 25, 2016
tolarbo New member Aug 25, 2016 #2,164 MMario said: ..samo vintage chrono danas, je li tako tolarbo? View attachment 125740 Click to expand... Apsolutno tako! :thumbsup:
MMario said: ..samo vintage chrono danas, je li tako tolarbo? View attachment 125740 Click to expand... Apsolutno tako! :thumbsup:
sin.er New member Aug 26, 2016 #2,169 Thnx. Inače je tehnički gledano fashion sat. Ima i potpis dizajnera - Hans Gabriel Schroll. Xen inače radi nakit ali su imali i seriju satova koji su stvarno dobro složeni. Imam još jedan Xen doma i prezadovoljan sam. Btw.lijep Omikron. Poslano sa mog NOA_H44 koristeći Tapatalk
Thnx. Inače je tehnički gledano fashion sat. Ima i potpis dizajnera - Hans Gabriel Schroll. Xen inače radi nakit ali su imali i seriju satova koji su stvarno dobro složeni. Imam još jedan Xen doma i prezadovoljan sam. Btw.lijep Omikron. Poslano sa mog NOA_H44 koristeći Tapatalk