sector77 New member Sep 3, 2016 #2,303 Piksi jako lijepa Alpina. Kod mene se ovo dvoje spojilo, Aeromarine i Aeronautica. Sent from my iPad using Tapatalk
Piksi jako lijepa Alpina. Kod mene se ovo dvoje spojilo, Aeromarine i Aeronautica. Sent from my iPad using Tapatalk
piksi New member Sep 3, 2016 #2,304 Hvala kolega, uzvraćamo kompliment za Braju. A ako ćemo da se militarišemo, može...
skydrummer New member Sep 3, 2016 #2,306 Kapetane ako imaš lepe fotke Fića i Vespi postavi ih da malo i mi uživamo. Captain Slow said: Skup starih Vespi i Fića, shodno tome stari i sat . Click to expand...
Kapetane ako imaš lepe fotke Fića i Vespi postavi ih da malo i mi uživamo. Captain Slow said: Skup starih Vespi i Fića, shodno tome stari i sat . Click to expand...
sector77 New member Sep 3, 2016 #2,307 piksi said: Hvala kolega, uzvraćamo kompliment za Braju. A ako ćemo da se militarišemo, može... View attachment 125899 Click to expand... Nisam ni sekunde pomislio da nemas .... Poslano sa mog HTC Desire 620 koristeći Tapatalk
piksi said: Hvala kolega, uzvraćamo kompliment za Braju. A ako ćemo da se militarišemo, može... View attachment 125899 Click to expand... Nisam ni sekunde pomislio da nemas .... Poslano sa mog HTC Desire 620 koristeći Tapatalk
vladas Moderator Sep 3, 2016 #2,308 piksi said: A ako ćemo da se militarišemo, može... Click to expand... Ovo me podsetilo da danas popodne pređem i ja na "militantnu" verziju:
piksi said: A ako ćemo da se militarišemo, može... Click to expand... Ovo me podsetilo da danas popodne pređem i ja na "militantnu" verziju:
esdy_11192 New member Sep 4, 2016 #2,311 Danas, tj. vec juce, na ruci moj Roamer Stingray Roto44Date, unutra automatik MST 471 sa 28 rubina. Konacno sam nasao i celicnu narukvicu koja mu lepo cuci. U pitanju je starija francuska ZRC narukvica.
Danas, tj. vec juce, na ruci moj Roamer Stingray Roto44Date, unutra automatik MST 471 sa 28 rubina. Konacno sam nasao i celicnu narukvicu koja mu lepo cuci. U pitanju je starija francuska ZRC narukvica.
arch_m New member Sep 4, 2016 #2,312 Pozdrav drugari!!! Ljeto... vrijeme za ronilacke satove i ljekovite napitke.
Zagor Super Moderator Staff member Sep 4, 2016 #2,313 Roamer searock P.S. Arch prijatno jutro :thumbsup:
R Ralesd New member Sep 4, 2016 #2,320 araphel promasio si ne slaze se boja konca na narukvici sa bojom pertli ili kopcanjem kako je vec:flapper::flapper:
araphel promasio si ne slaze se boja konca na narukvici sa bojom pertli ili kopcanjem kako je vec:flapper::flapper: