DrAgod New member Nov 21, 2016 #3,762 IWC Mark XVI Moj omiljeni i zasigurno deo kolekcije do kraja To be an engineer is a state of mind. It cannot be neither learned nor forgotten.
IWC Mark XVI Moj omiljeni i zasigurno deo kolekcije do kraja To be an engineer is a state of mind. It cannot be neither learned nor forgotten.
Nenad Arandjelovic Active member Nov 21, 2016 #3,764 Petar012 said: Srećna slava kolega, ja nažalost još uvek bez sata... Click to expand... Ne znam sta cekas,a jos gore sto cekam tu kafu i konsultacije.
Petar012 said: Srećna slava kolega, ja nažalost još uvek bez sata... Click to expand... Ne znam sta cekas,a jos gore sto cekam tu kafu i konsultacije.
DrAgod New member Nov 21, 2016 #3,765 Srećna slava svima koji slave! To be an engineer is a state of mind. It cannot be neither learned nor forgotten.
Srećna slava svima koji slave! To be an engineer is a state of mind. It cannot be neither learned nor forgotten.
Nenad Arandjelovic Active member Nov 21, 2016 #3,766 skydrummer said: Ненаде и свима који данас славе, срећна слава. View attachment 127615 Click to expand... Hvala Sky,takodje.
skydrummer said: Ненаде и свима који данас славе, срећна слава. View attachment 127615 Click to expand... Hvala Sky,takodje.
skydrummer New member Nov 21, 2016 #3,768 Nenad Arandjelovic said: Hvala Sky,takodje. Click to expand... Nenade nije meni danas slava. Prigodnu fotografiju sam skinuo sa neta (možda sam trebao napisati da je fotka sa neta). Živ bio.
Nenad Arandjelovic said: Hvala Sky,takodje. Click to expand... Nenade nije meni danas slava. Prigodnu fotografiju sam skinuo sa neta (možda sam trebao napisati da je fotka sa neta). Živ bio.
Nenad Arandjelovic Active member Nov 21, 2016 #3,771 skydrummer said: Nenade nije meni danas slava. Prigodnu fotografiju sam skinuo sa neta (možda sam trebao napisati da je fotka sa neta). Živ bio. Click to expand... Ih bre,bas smo se spetljali,u svakom slucaju,da smo zivi i zdravi.
skydrummer said: Nenade nije meni danas slava. Prigodnu fotografiju sam skinuo sa neta (možda sam trebao napisati da je fotka sa neta). Živ bio. Click to expand... Ih bre,bas smo se spetljali,u svakom slucaju,da smo zivi i zdravi.
taunus Well-known member Nov 21, 2016 #3,772 Nek je srećno,zdravo i veselo!Srecna krsna slava svima koji slave.