predrag80 New member Dec 9, 2016 #4,085 Krsim pravilo vintage petka svezom prinovom Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
Misic M. New member Dec 9, 2016 #4,088 Pogled na Sićevačku Klisuru. Sent from my D6503 using Tapatalk
Saint01 New member Dec 9, 2016 #4,090 Stiglo nešto mnogo lepo iz Japanac Originalno sve na njemu... sad smo u testnoj fazi Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Stiglo nešto mnogo lepo iz Japanac Originalno sve na njemu... sad smo u testnoj fazi Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Petar012 New member Dec 9, 2016 #4,092 taunus said: Casio MRW-200H Click to expand... Sad sam se setio, bio mi je jednom čovek u ordinaciji sa tim satom, ja ga zagledam, a on meni: "To je opasan sat, tri godine mi traje, a i svetli u mraku"
taunus said: Casio MRW-200H Click to expand... Sad sam se setio, bio mi je jednom čovek u ordinaciji sa tim satom, ja ga zagledam, a on meni: "To je opasan sat, tri godine mi traje, a i svetli u mraku"
taunus Well-known member Dec 9, 2016 #4,093 Casio...vrlo zahvalan,pouzdan sat.Za male pare pruza mnogo vise.
vlajo New member Dec 9, 2016 #4,099 DrAgod said: IWC Mark XVI To be an engineer is a state of mind. It cannot be neither learned nor forgotten. Click to expand... Kako je savršenstvo jednostavno. :thumbup:
DrAgod said: IWC Mark XVI To be an engineer is a state of mind. It cannot be neither learned nor forgotten. Click to expand... Kako je savršenstvo jednostavno. :thumbup:
DrAgod New member Dec 9, 2016 #4,100 anpi said: Click to expand... Gde je ovooooo? To be an engineer is a state of mind. It cannot be neither learned nor forgotten.
anpi said: Click to expand... Gde je ovooooo? To be an engineer is a state of mind. It cannot be neither learned nor forgotten.