Nenad Arandjelovic Active member Dec 30, 2016 #4,445 DuckaDiesel said: Davosa Ternos Pro TT Click to expand... Lepa Davosa,bas mi se svidja.Jedno vreme sam jurio zelenu,zbog Hulka.
DuckaDiesel said: Davosa Ternos Pro TT Click to expand... Lepa Davosa,bas mi se svidja.Jedno vreme sam jurio zelenu,zbog Hulka.
Elvedin Well-known member Dec 30, 2016 #4,448 Vintage petak uz Seiko 5... Послато са GT-I9060 уз помоћ Тапатока
MMario Well-known member Dec 30, 2016 #4,451 ..kolega taunus je vec poceo slaviti...fokus mu "malo" pobjegao
DuckaDiesel New member Dec 30, 2016 #4,452 Nenad Arandjelovic said: Lepa Davosa,bas mi se svidja.Jedno vreme sam jurio zelenu,zbog Hulka. Click to expand... Hvala, impresioniran sam kvalitetom. I ja cu morati jednog Hulka uzeti, mozda Vostok 150 ili Tissel sub, samo nesto bez ciklopsa Sent from my SM-G930V using Tapatalk
Nenad Arandjelovic said: Lepa Davosa,bas mi se svidja.Jedno vreme sam jurio zelenu,zbog Hulka. Click to expand... Hvala, impresioniran sam kvalitetom. I ja cu morati jednog Hulka uzeti, mozda Vostok 150 ili Tissel sub, samo nesto bez ciklopsa Sent from my SM-G930V using Tapatalk
Nenad Arandjelovic Active member Dec 30, 2016 #4,454 DuckaDiesel said: Hvala, impresioniran sam kvalitetom. I ja cu morati jednog Hulka uzeti, mozda Vostok 150 ili Tissel sub, samo nesto bez ciklopsa Sent from my SM-G930V using Tapatalk Click to expand... Hvala na odgovoru,malo je falilo da ga uzmem.Meni kiklop ne smeta,skroz mi je ok,stvar ukusa.
DuckaDiesel said: Hvala, impresioniran sam kvalitetom. I ja cu morati jednog Hulka uzeti, mozda Vostok 150 ili Tissel sub, samo nesto bez ciklopsa Sent from my SM-G930V using Tapatalk Click to expand... Hvala na odgovoru,malo je falilo da ga uzmem.Meni kiklop ne smeta,skroz mi je ok,stvar ukusa.
croarcher New member Dec 30, 2016 #4,456 Kako je ovo doba godine kad se daruju najmiliji,poklonio sam Amfibiji novi bezel iCrap&TapaCrap
milan zmaj New member Dec 31, 2016 #4,458 Uh piksi ovo je legendarni.... Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока