predrag80 New member May 6, 2016 #502 jes' da nije vintage ali... Sent from my GT-I9060I using Tapatalk Attachments uploadfromtaptalk1462521301460.jpg 66.2 KB · Views: 102
Nenad Arandjelovic Active member May 6, 2016 #505 Nakon uspesne zamene i prelaska na mesh,par slika dva dobra divera. Sent from my iPhone using Tapatalk
Nakon uspesne zamene i prelaska na mesh,par slika dva dobra divera. Sent from my iPhone using Tapatalk
MMario Well-known member May 6, 2016 #506 ..dobro si ti iskombinirao, medjutim meni mesh ne ide na pepsi bezel...
MMario Well-known member May 6, 2016 #513 VLADAN P said: ef - 503 View attachment 123177 View attachment 123178 Click to expand... ..koliko god mi je ovo mrsko za priznati...ali ovaj Casio bicolor mi je bas dobar sat....(eto i kolegi se zalomilo da ima jedan dobar sat)
VLADAN P said: ef - 503 View attachment 123177 View attachment 123178 Click to expand... ..koliko god mi je ovo mrsko za priznati...ali ovaj Casio bicolor mi je bas dobar sat....(eto i kolegi se zalomilo da ima jedan dobar sat)
Elvedin Well-known member May 6, 2016 #514 VLADAN P said: Seiko 7T-32 View attachment 123101 Click to expand... Pazi sta pises, on je moderator. Vladane, imas najbolje satove, sa sve papucama. :thumbsup:
VLADAN P said: Seiko 7T-32 View attachment 123101 Click to expand... Pazi sta pises, on je moderator. Vladane, imas najbolje satove, sa sve papucama. :thumbsup:
MMario Well-known member May 6, 2016 #515 Elvedin said: Pazi sta pises, on je moderator. Vladane, imas najbolje satove, sa sve papucama. :thumbsup: Click to expand... ..nisu to papuce, to je modni detalj
Elvedin said: Pazi sta pises, on je moderator. Vladane, imas najbolje satove, sa sve papucama. :thumbsup: Click to expand... ..nisu to papuce, to je modni detalj
VLADAN P Super Moderator Staff member May 6, 2016 #516 MMario said: ..koliko god mi je ovo mrsko za priznati...ali ovaj Casio bicolor mi je bas dobar sat....(eto i kolegi se zalomilo da ima jedan dobar sat) Click to expand... Imaćeš i ti jednoga dana. Samo strpljivo. Mlad si... Vreme radi za tebe
MMario said: ..koliko god mi je ovo mrsko za priznati...ali ovaj Casio bicolor mi je bas dobar sat....(eto i kolegi se zalomilo da ima jedan dobar sat) Click to expand... Imaćeš i ti jednoga dana. Samo strpljivo. Mlad si... Vreme radi za tebe