Elvedin Well-known member Feb 17, 2017 #5,243 Vintage petak i dobro jutro svima... Послато са GT-I9060 уз помоћ Тапатока
gogmajster New member Feb 18, 2017 #5,250 Svašta se nosilo na okupljanju na pivu s kolegama večeras. Osvjetljenje loše, time i fotka,ali atmosfera nikako mračna...
Svašta se nosilo na okupljanju na pivu s kolegama večeras. Osvjetljenje loše, time i fotka,ali atmosfera nikako mračna...
milan zmaj New member Feb 18, 2017 #5,251 Da li je neko danas slobodan za druzenje..ili sutra? Uhhh videh sliku pa sam mislio da je tema okupljanje. Molim glavne da prebace post u odgovaracu temu. Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
Da li je neko danas slobodan za druzenje..ili sutra? Uhhh videh sliku pa sam mislio da je tema okupljanje. Molim glavne da prebace post u odgovaracu temu. Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
VLADAN P Super Moderator Staff member Feb 18, 2017 #5,258 CASIO (Racio ) - AW-80 Napunio je deset godina! (Izvinjavam se zbog prašine. Nisam ga čistio a jutros mi se baš nosio ovaj:blushing Last edited: Feb 18, 2017
CASIO (Racio ) - AW-80 Napunio je deset godina! (Izvinjavam se zbog prašine. Nisam ga čistio a jutros mi se baš nosio ovaj:blushing