Zagor Super Moderator Staff member Mar 27, 2017 #5,847 Captain Slow said: Zagore, jedna za tebe, znam da voliš zimu . Click to expand... Hvala,ali :nono:hvala
Captain Slow said: Zagore, jedna za tebe, znam da voliš zimu . Click to expand... Hvala,ali :nono:hvala
DrAgod New member Mar 27, 2017 #5,849 taunus said: Sector Click to expand... Koji je mehanizam unutra? Kod mene i danas IWC, skupljač patine To be an engineer is a state of mind. It cannot be neither learned nor forgotten. Last edited: Mar 27, 2017
taunus said: Sector Click to expand... Koji je mehanizam unutra? Kod mene i danas IWC, skupljač patine To be an engineer is a state of mind. It cannot be neither learned nor forgotten.
taunus Well-known member Mar 27, 2017 #5,851 DrAgod said: Koji je mehanizam unutra? Click to expand... Ovo je onaj sa Miyotom,:cray:.
esdy_11192 New member Mar 28, 2017 #5,852 Danas Candino Telstar sa kraja 60tih. Sertifikovan hronometar. Unutra lepa ETA 2452. Konacno sam ga pokupio sa servisa. Dobio i novi plexi koji nije isti oblik kao stari ali moze da prodje.
Danas Candino Telstar sa kraja 60tih. Sertifikovan hronometar. Unutra lepa ETA 2452. Konacno sam ga pokupio sa servisa. Dobio i novi plexi koji nije isti oblik kao stari ali moze da prodje.
DrAgod New member Mar 28, 2017 #5,857 DuckaDiesel said: Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Click to expand... Monster glow vrhunska luminacija. Kod mene i danas IWC To be an engineer is a state of mind. It cannot be neither learned nor forgotten.
DuckaDiesel said: Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Click to expand... Monster glow vrhunska luminacija. Kod mene i danas IWC To be an engineer is a state of mind. It cannot be neither learned nor forgotten.
Z Zorg New member Mar 28, 2017 #5,858 Jos jedna prinova Ovog puta je poklon u pitanju, tesko da bih kupovao 2 sat u ovako kratkom periodu Jednog lepog dana kada budem imao malo vise slobodnog vremena sescu i napraviti temu sa satovima iz moje skromne kolekcije
Jos jedna prinova Ovog puta je poklon u pitanju, tesko da bih kupovao 2 sat u ovako kratkom periodu Jednog lepog dana kada budem imao malo vise slobodnog vremena sescu i napraviti temu sa satovima iz moje skromne kolekcije