DrAgod New member Apr 6, 2017 #6,021 Divni ruski satovi! Kod mene danas IWC, moze koza kada je hladnije vreme. To be an engineer is a state of mind. It cannot be neither learned nor forgotten.
Divni ruski satovi! Kod mene danas IWC, moze koza kada je hladnije vreme. To be an engineer is a state of mind. It cannot be neither learned nor forgotten.
MMario Well-known member Apr 6, 2017 #6,024 ..danas bas rusi dominiraju, croarcher super mu je taj cifer
Petar012 New member Apr 6, 2017 #6,026 Danas crno belo (skoro crno belo) Sent from my Mi-4c using Tapatalk
Uros GT New member Apr 7, 2017 #6,035 Baš volim ovaj sat. I onaj iza stoni. Star je milion godina, ima prognozu vremena koja je zastrašujuće precizna, kišu ne promašuje nikad, ne znam na koju foru. Marka je MpMan. RN3 Pro via TT
Baš volim ovaj sat. I onaj iza stoni. Star je milion godina, ima prognozu vremena koja je zastrašujuće precizna, kišu ne promašuje nikad, ne znam na koju foru. Marka je MpMan. RN3 Pro via TT
S s.palic New member Apr 7, 2017 #6,039 Hteo bih da pozdravim sve na forumu. Od danas sam clan ovog fouma.