Nenad Arandjelovic Active member Apr 9, 2017 #6,081 Casio Duro Marlin. Sent from my SM-G920F using Tapatalk
sdbiba Well-known member Apr 9, 2017 #6,086 Longines Conquest GMT Sent from my SM-G900F using Tapatalk
gogmajster New member Apr 9, 2017 #6,087 ...reče on sa satom iz paštete Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Petar012 New member Apr 10, 2017 #6,093 sin.er said: Click to expand... Ajoj gospodine jeste li dobro, je li Vam to cirkular odsekao šaku ili je ipak kakva prostrelna rana usled pokušaja orobljavanja banke? Kod mene Победа, sat me na suncu oduševljava, i preporuka za cheapestnatostraps.com, neuporedivo bolji nato i perlog nego g.... sa Aliexpress-a. Sent from my Mi-4c using Tapatalk
sin.er said: Click to expand... Ajoj gospodine jeste li dobro, je li Vam to cirkular odsekao šaku ili je ipak kakva prostrelna rana usled pokušaja orobljavanja banke? Kod mene Победа, sat me na suncu oduševljava, i preporuka za cheapestnatostraps.com, neuporedivo bolji nato i perlog nego g.... sa Aliexpress-a. Sent from my Mi-4c using Tapatalk
DrAgod New member Apr 10, 2017 #6,099 sector77 said: Rupičasti.... Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk Click to expand... Radison? Odličan sat. To be an engineer is a state of mind. It cannot be neither learned nor forgotten.
sector77 said: Rupičasti.... Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk Click to expand... Radison? Odličan sat. To be an engineer is a state of mind. It cannot be neither learned nor forgotten.